"Vladimir Putin i-a pus în arest la domiciliu pe şefii serviciului de informaţii externe al FSB"

EXPERT ÎN SPIONAJUL RUS: "Vladimir Putin i-a pus în arest la domiciliu pe şefii serviciului de informaţii externe al FSB"

G.B
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 11 martie 2022

Vladimir Putin

Vladimir Putin

Putin a "decapitat" Departamentul de Informaţii FSB - Serviciul 5 SOiMS -, şi i-a pus în arest la domiciliu pe şefii acestuia, afirmă jurnalistul de investigaţie Andrei Soldatov, expert în serviciile secrete ruse, potrivit Hotnews.ro.

"Putin pare să fie cu adevărat nemulţumit de FSB în Ucraina: a atacat Serviciul 5 SOiMS (ramura de informaţii externe a FSB)", a scris reputatul expert pe Twitter.

"Serghei Beseda, şeful Serviciului, şi adjunctul său Bolukh, au fost plasaţi în arest la domiciliu, potrivit surselor mele din interior" , spune Soldatov.

Rusia se confruntă cu probleme în Ucraina: de la un avans blocat de condiţii meteo şi de rezistenţa ucrainenilor, la mari probleme logistice

Potrivit mai multor evaluări occidentale,armata rusă are dificultăţi în domeniul informaţional în Ucraina, ceea ce creează probleme forţelor de invazie.

Pe lângă unele condiţii meteo care ar fi nefavorabile avansului de blindate, şi ucrainenii ar fi reuşit să opună o rezistenţă credibilă, executândatacuri coordonate împotriva convoaielor ruseşti.

Deşi par a suferi de numeroase probleme logistice, armata Rusiei publică imagini de propagandă cu soldaţi care plămădesc pâine pentru cei de pe front, militari mânâncă la mese cu flori pe masă, în timp ce pe Twitter apar imagini cu militari ruşi care fură găini din curţile oamenilor.

SUA estimează că pierderile Rusiei s-au dublat în ultima săptămână

SUA estimau încă de marţi că 8% până la 10% din activele militare ruse utilizate în invazia Ucrainei ar fi fost la acel moment distruse sau inoperabile.

Echipamentele pierdute includ tancuri, avioane, artilerie şi altă tehnică militară. Cifra prezentată de SUA era aproape dublu faţă de pierderile raportate de CNN după prima săptămână de război, când se estima că Rusia a pierdut între 3% şi 5% din activele sale militare

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. ....... a mai spus soldatov , jurnalist de investigatie , sursa informatiei .

    ...

    1. In curand o sa puna in arest tot poporul rus satul de dictatura si de saracie.

      Tradatorul de tara e Putin.

      El va tine in saracie, el va vinde petrolul si gazele ca sa ii imbogateasca pe oligarhii din camarila lui, el va interzice sa fiti liberi, sa vorbiti liber, sa ganditi liber, el va bate pe strazi, va impusca si va otraveste, nu Vestul. 

      Poporul rus e in arest la domiciliu de cind exista. Multi chiar in domiciliu fortat.

      Daca acest lucru este adevarat,inseamna ca lui Putin incepe sa-i cam fuga covorul de sub picioape dar sa-i fuga si lui si acolitlor sai.In opinia mea,in momentul in care i-a venit sadica idee de a aduce cecenii in Ucraina si-a cam dat foc la valiza,serviciile secrete ruse care i-au indeplinit lui toate ordinile scabroase(putin spus),nu au mai fost de acord cu el.Au fost mari probleme cu cecenii,o stie o lume intreaga,Putin a ,,decapitat,, conducerea teroristilor ceceni de la acea vreme cu ajutorul serviciilor secrete,ruse ,ucrainene....si acum ce faci;Putinule?Te faci ca ai uitat si omori pe toata lumea,aduci tu trupe cecene si siriene sa-i omoare pe ucraineni,tradatorule!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb