Facturile de leasing de la "UniCredit" vor putea fi plătite şi la benzinăriile OMV

Adriana Rogojinaru
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 18 mai 2007

OMV România" şi "UniCredit Leasing" au lansat, în premieră în ţara noastră, un nou serviciu prin care facturile de leasing pot fi achitate în reţeaua benzinăriilor OMV, prin intermediul "West­aco". Atât clienţii persoane fizice, cât şi persoanele juridice dispun de această alternativă pentru plata facturilor de leasing în cele 72 de staţii OMV în care funcţionează sistemul Westaco.

Vlad Şeitan, retail manager al "OMV Romania", a declarat: "Lansăm încă o premieră pe piaţa românească, împreună cu partenerii noştri - şi , prin facilitatea de plată a facturilor de leasing. Vom continua să ne concentrăm asupra strategiei orientate către client şi a dezvoltării serviciilor non-oil, care sunt din ce în ce mai importante".

Principalele beneficii pentru utilizatorii noului serviciu sunt accesul rapid şi facil, timpul redus alocat pentru efecturea plăţii, programul extins de lucru al benzinăriilor şi acoperirea naţională a serviciului. Operaţiunea de plată poate fi efectuată direct de către clientul "UniCredit Leasing" sau de o altă persoană, prin prezentarea facturii. În cazul în care factura nu este prezentată, plătitorul trebuie să cunoască toate detaliile acesteia. Serviciul este disponibil şapte zile pe săptămână, în toate staţiile din reţeaua OMV.

Pe viitor, compania îşi propune să dezvolte în cadrul staţiilor OMV diverse servicii auxiliare, servicii de utilităţi, de telefonie mobilă, parteneriate pentru vânzări de bilete la diverse evenimente.

Vlad Şeitan a mai spus: "Serviciile oferite de staţiile din reţeaua OMV diferă de la locaţie la locaţie. Avem locaţii care, datorită serviciilor auxiliare, au crescut traficul de clienţi cu până la 5-10%. Serviciile auxiliare oferite de benzinării reprezintă 25% din cifra de afaceri. În magazinele din cadrul staţiilor s-a înregistrat o creştere a vânzărilor în lei de 45% anul trecut, faţă de 2005".

Reprezentanţii "UniCredit Leasing" spun că România este prima piaţă pentru care oferă acest serviciu şi, astfel, vor să vadă dacă va funcţiona eficient.

În luna octombrie 2004 a fost lansat, în reţeaua OMV, serviciul Westaco Express, care oferă clienţilor posibilitatea să efectueze operaţiuni de transfer rapid de numerar între localităţi din Româ­nia. În aprilie 2006 a fost lansat serviciul de plată a ratelor bancare, în parteneriat cu "HVB Bank".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb