Facturile romtelecom se pot plati acum din contul curent, prin "debit direct"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 20 august 2008

Facturile Romtelecom pot fi plătite şi prin serviciul Debit Direct de la Banca Transilvania (BT). Clienţii nu mai au astfel grija achitării lunare a facturilor, plata efectuându-se automat, la data scadenţei, din contul curent, fără a mai fi nevoie deplasarea la casieriile băncii sau ale furnizorului.

Avantajele serviciului Debit Direct sunt: economia de timp, certitudinea că facturile vor fi plătite la timp şi, nu în ultimul rând, faptul că nu sunt percepute costuri suplimentare, comisionul fiind 0. Practic, plata se face direct din contul curent al clientului, pe care, în acest caz, trebuie să-l aibă la Banca Transilvania, iar operaţiunea se face în mod automat, la data scadenţei. Pentru a beneficia de Debit Direct este necesară încheierea unei Convenţii de Plată, la oricare unitate a Băncii Transilvania.

La BT, facturile Romtelecom, ca şi ale altor parteneri, mai pot fi plătite şi prin alte modalităţi: în numerar, la casierii, sau cu ajutorul OPH-ului, inclusiv prin Internet Banking - BT 24.

Banca Transilvania se alătură astfel convenţiilor pe care Romtelecom le are cu diferite companii. Din dorinţa de a veni în întâmpinarea clienţilor săi, Romtelecom a dezvoltat prin aceste colaborări o gamă variată de modalităţi de plată şi o reţea extinsă de locaţii pentru plata facturii telefonice. Dacă la început plata se făcea doar la oficiile Romtelecom, în jur de 400 ca număr, acum clienţii au la dispoziţie ghişee ale băncilor, bancomate, oficii ale Poştei Române, serviciile UNIKASA şi SIMPLIS FACTURI, punctele de încasare PayPoint, magazine GERMANOS şi Romtelecom, adică peste 16.500 puncte de încasare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb