Faimosul joc Snakes Subsonic de la Nokia se întoarce pentru o nouă aventură!

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 30 august 2007

Grafică nouă 3D - ideală pentru rezolvarea provocărilor jocului

Londra, Regatul Unit - Jocul emblematic de la Nokia pentru dispozitive mobile se întoarce. Parcurgeţi cele patru elemente fundamentale- Pământ, Vânt, Apă şi Foc - redate în grafică 3D. Fiecare element se desfăşoară pe 10 nivele care strălucesc şi pulsează în ritmul secvenţelor muzicale care punctează acţiunea. În total, jocul are 40 de niveluri.

"Snakes Subsonic reprezintă următoarea generaţie de jocuri pentru dispozitive mobile", a declarat Dr. Mark Ollila, Director of Technology and Strategy and Head of Games Publishing, Nokia. "Snakes Subsonic îmbină perfect uşurinţa de joc şi grafica stilizată. Rezultatul este o aventură unică în mediul mobil, care te ţine cu sufletul la gură pe măsură ce înaintezi în rezolvarea diverselor provocări ale jocului."

Tastele de control intuitive şi rapide sunt un element cheie în experienţa oferită de acest joc. Jucătorii vor avea nevoie de reflexele unui şarpe cu clopoţei pentru a putea parcurge cele patru elemente. Jocul contra cronometru va spori senzaţiile tari pe măsură ce veţi lupta să acumulaţi putere, să câştigaţi scuturi şi alte secrete ascunse.

În modul single player jucătorii pot parcurge fiecare element fundamental în parte sau pot alege să concureze împotriva altui jucător în meciuri sau competiţii online. Jucătorul care obţine cel mai bun timp iese câştigător. Jucătorii au posibilitatea de a urmări clasamentele şi de a afla cine se află în topul 50 pentru fiecare nivel de joc.

După terminarea celor 40 de niveluri de senzaţii tari, jucătorii pot descărca 20 de niveluri suplimentare, disponibile prin platforma N-Gage, ce urmează să fie lansată în această toamnă.

Despre N-Gage

N-Gage este un un serviciu de jocuri destinate mediului mobil, disponibil pentru dispozitivele compatibile Nokia Nseries şi pentru alte dispozitive Nokia bazate pe platforma S60 ediţia a III-a. N-Gage permite descoperirea, testarea, achiziţionarea şi gestionarea de jocuri mobile de calitate superioară, precum şi intrarea în competiţie cu prietenii sau alţi jucători în N-Gage Arena - comunitatea Nokia destinată jocurilor mobile. Nokia colaborează cu cele mai mari companii din domeniu pentru a oferi un catalog amplu de jocuri. www.n-gage.com

Despre Nokia

Nokia este liderul mondial în domeniul mobilităţii, impulsionând transformarea şi creşterea industriei de comunicaţii şi a celei de Internet, devenite acum convergente. Nokia produce o gamă largă de dispozitive mobile, oferindu-le oamenilor, prin intermediul acestor dispozitive, acces la experienţe mobile diverse: muzică, servicii de navigaţie, vizualizare de conţinut video, vizionare TV, utilizare de jocuri şi imagini, precum şi posibilitatea de a lucra în afara biroului. Nokia oferă, de asemenea, echipamente, soluţii şi servicii pentru reţelele de comunicaţii. www.nokia.com

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb