Fan Courier a investit 4 milioane de euro pentru înlocuirea flotei de PDA-uri

A.P.
Comunicate de presă / 6 octombrie 2020

Fan Courier a investit 4 milioane de euro pentru înlocuirea flotei de PDA-uri

FAN Courier a investit anul acesta 4 milioane de euro pentru înlocuirea integrală a flotei de PDA-uri ca parte integrantă a unui amplu proces de modernizare tehnologică derulat de companie, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Noile echipamente vor intra în dotarea curierilor FAN până la jumătatea lunii octombrie şi vor conduce deopotrivă la creşterea productivităţii activităţii curente şi a calităţii serviciilor prestate.

Daniela Catrinoiu, Chief Information Officer FAN Courier a spus : "Până la jumătatea lunii octombrie, vom încheia procesul de înlocuire a vechilor terminale mobile din dotarea curierilor cu un nou echipament performant, capabil să susţină dezvoltările ulterioare precum şi creşterea productivităţii. Am achiziţionat 3.700 de dispozitive noi care le vor înlocui pe cele actuale şi, în acelaşi timp, am dezvoltat o nouă aplicaţie de curierat care va rula pe noile terminale. Noua soluţie de care curierii noştri vor beneficia în teren este mult mai flexibilă, aduce o îmbunătăţire a experienţei utilizatorilor şi va permite creşterea calităţii serviciilor".

Înlocuirea dispozitivelor PDA face parte dintr-un amplu program de "upgrade tehnologic" pe care FAN Courier l-a demarat în contextul accelerării proceselor de digitalizare şi robotizare. Prin intermediul PDA-urilor, curierii primesc şi transmit în timp real din teren informaţii despre livrări şi comenzi către sistemele centrale ale FAN sau emit documente de transport sau de încasare.

Investiţia în PDA-uri şi tehnologizare însumează aproape o cincime din totalul investiţiilor pe care FAN Courier le-a bugetat pentru anul 2020, ţinând cont inclusiv de noul context economic de piaţă, generat de criza SARS-COV2.

FAN Courier estimează pentru 2020 un buget de 24 milioane de euro, 12 milioane de euro fiind alocaţi construcţiei şi dezvoltării spaţiilor pe care le deţine sau exploatează compania iar alţi 6,4 milioane de euro fiind folosiţi pentru întreţinerea şi modernizarea flotei auto.

Noile PDA-uri, pentru care compania a alocat 4 milioane de euro, fac parte din clasa "enterprise", cu fiabilitate superioară, beneficiază de un design şi un soft facil şi aduc îmbunătăţiri pentru optimizarea proceselor cat si pe partea de comunicare date din teren către sistemele centrale deci, implicit şi pentru clienţi. Noua aplicaţie oferă o flexibilitate extrem de utilă pentru dezvoltările ulterioare ale soluţiei implementate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb