Farmaceutica Remedia vrea să-şi consolideze activităţile de distribuţie şi logistică

A.I.
Piaţa de Capital / 21 decembrie 2021

Farmaceutica Remedia vrea să-şi consolideze activităţile de distribuţie şi logistică

Compania are în vedere schimbarea structurii board-ului de la trei la cinci membri

Acţionarii Farmaceutica Remedia (RMAH) sunt convocaţi, în data de 27 ianuarie, pentru discutarea şi supunerea la vot a mai multor aspecte privind activitatea companiei, între care găsirea de oportunităţi pentru consolidarea operaţiunilor de distribuţie şi logistică, dar şi vinderea unor farmacii, conform unui raport al emitentului publicat, astăzi, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Concret, pe ordinea de zi a adunării se află aprobarea împuternicirii Consiliului de Administraţie pentru a identifica oportunităţi şi negocia aspecte referitoare la: identificarea de investitori pentru cumpărarea fondului de comerţ aferent tuturor sau unor părţi din totalul punctelor de lucru (farmacii) ale societăţii; găsirea de oportunităţi pentru consolidarea activităţilor de distribuţie şi logistică ale Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics, precum şi angajarea de evaluatori pentru aceste operaţiuni.

De asemenea, pe ordinea de zi a adunării de luna viitoare se află preluarea unei participaţii de 50% din capitalul social al Pharma Expertspedition în vederea dezvoltării şi consolidării activităţii de distribuţie şi logistică a companiei, precum şi aprobarea înstrăinării fondului de comerţ aferent unui număr de patru puncte de lucru (farmacii) ale societăţii.

Amintim că, anul trecut, Farmaceutica Remedia a vândut 52 de farmacii către Help Net, renunţând aproape la business-ul cu farmacii.

Tot în data de 27 ianuarie se va supune la vot aprobarea extinderii numărului de membri ai board-ului de la trei la cinci, precum şi alegerea a doi membri noi, pentru perioda 1 februarie 2022 - 30 aprilie 2023.

Recent, Farmaceutica Remedia a deschis o nouă direcţie de afaceri prin livrarea către piaţa din ţara noastră de "roboţi pentru farmacii", în parteneriat cu BD Rowa din Germania. Compania a lansat primul Robot Smart instalat la o farmacie Remedia din Bucureşti, şi estimează că va echipa cel puţin zece farmacii cu soluţii asemănătoare, anul viitor.

Conform informaţiilor prezentate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti, la jumătatea acestui an, Valentin-Norbert Ţăruş, fondatorul şi directorul general al Farmaceutica Remedia, avea 84,3% din distribuitorul de medicamente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb