Fenechiu: PNL depune moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi asumă răspunderea

A.G.
Ziarul BURSA #Politică / 25 august 2009

Partidul Naţional Liberal va depune moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi va asuma răspunderea pe pachetul de legi anunţat, a declarat ieri vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu. "Moţiunea de cenzură la care a făcut referire Bogdan Olteanu este una pe care cu siguranţă o vom iniţia în condiţiile în care Guvernul va veni cu asumarea răspunderii pe mai multe propuneri pe care le-a făcut deja. Vă pot spune sigur că şi moţiunea va exista, pentru că sunt probleme mult prea importante pentru România, care nu pot fi rezolvate în două zile, aşa cum doreşte domnul Boc. Nici legile Educaţiei nu pot fi elaborate pe genunchi, nici celelalte prevederi legislative care s-au dovedit a fi nocive pentru România - impozitul forfetar, iar scutirea pe profitul reinvestit e o chestiune populistă, astăzi majoritatea firmelor nu au profit", a susţinut, într-o conferinţă de presă, Fenechiu. El a precizat că liberalii nu au discutat cu UDMR pentru susţinerea moţiunii, în condiţiile în care premierul Boc abia de curând şi-a exprimat mai clar intenţia de a-şi asuma răspunderea în faţa Parlamentului.

"Nu pot fi convins că vom avea susţinerea UDMR. Nu am discutat cu colegii din UDMR încă, deoarece Boc a anunţat mai clar doar astăzi că Guvernul va veni cu această acţiune în Parlament. Cu siguranţă vom discuta cu colegii de la UDMR, vom vedea care e poziţia lor, sper că vom avea şi susţinerea lor pentru acestă moţiune de cenzură", a declarat Relu Fenechiu.

Prim-vicepreşedintele PD-L Adriean Videanu a declarat, ieri, la finalul şedinţei coaliţiei guvernamentale, că Executivul urmează să îşi asume răspunderea pe proiecte legislative privind scutirea de la impozitare a profitului reinvestit, susţinerea producţiei pentru export prin garanţii şi contragaranţii, îmbunătăţirea legii investiţiilor inclusiv prin reducerea pragurilor şi simplificarea procedurilor legislative, introducerea impozitului forfetar pe activităţi unde evaziunea fiscală este dificil de evaluat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb