Finala US Open: Gauff - Sabalenka

O.D.
Sport / 8 septembrie 2023

Finala US Open: Gauff - Sabalenka

Sportivele Coco Gauff (SUA), locul 6 WTA, şi Arina Sabalenka (Belarus), numărul 2 mondial, îşi vor disputa trofeul la turneul de grand slam US Open, ele trecând în semifinale de Karolina Muchova, respectiv Madison Keys.

Sabalenka a trecut în semifinale de americanca Keys, numărul 17 mondial, scor 0-6, 7-6 (1), 7-6 (5), în două ore şi 32 de minute.

Gauff a învins-o pe sportiva cehă Karolina Muchova, locul 10, WTA, cu scorul de 6-4, 7-5, în două ore şi trei minute. Activiştii pentru climă au întrerupt timp de aproape o oră semifinala dintre americanca Coco Gauff şi Karolina Muchova.

Stacey Allaster, directorul executiv al Asociaţiei de Tenis Profesionist al Statelor Unite (USTA), a declarat pentru ESPN că incidentul a implicat trei manifestanţi pentru climă. Ulterior, USTA a emis un comunicat în care a precizat că patru persoane au fost reţinute de poliţia din New York. "Trei dintre cei patru protestatari au fost escortaţi în afara stadionului fără alte incidente", se arată în comunicatul USTA. "Cel de-al patrulea protestatar şi-a lipit picioarele goale de podeaua bolului de scaune. "Din cauza naturii acestei acţiuni, a fost nevoie de NYPD şi de personal medical pentru a-l scoate în siguranţă pe acest individ din stadion". Fotografiile de la faţa locului arătau protestatari care purtau tricouri cu mesajul "End Fossil Fuels".

La ediţia din acest an a turneului de grand slam, câştigătoarea trofeului va obţine 3 milioane de dolari, iar finalista învinsă 1,5 milioane.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Romani,ati inteles de ce au suspendato cei din WTA,pe HALEP.? Pai cum sa le bata ma HALEP pe CAPITALISTE si sa le ia banii BOGATILOR.? Cred ca in curand,o sa urmeze inotatorul POPOVICI,care inoata mai repede ca ub DELFIN si ii face de ras pe PESTISORII CAPITALISTI. SLAVA WTA. si ITIA,numita si JIPIA.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb