Finance Recruitment Day revine primăvara aceasta cu noi oportunităţi

Companii / 27 februarie 2023

Finance Recruitment Day revine primăvara aceasta cu noi oportunităţi

Evenimentul Finance Recruitment Day, un proiect Hipo.ro, revine în primăvara aceasta cu ediţia cu numărul XII, conform unui comunicat remis redacţiei. Pe 15 martie, la Hotel Marshal Garden, sunt aşteptaţi 100 dintre cei mai activi tineri care îşi doresc o carieră în Business. Conform studiului Generaţia Z pe Piaţa Muncii, realizat de Hipo.ro, 54% dintre studenţii şi proaspăt absolvenţii intervievaţi îşi caută un job între lunile ianuarie - iunie. 46% dintre ei aplică la oferte de carieră pe portalurile de joburi.

Potrivit sursei citate, Finance Recruitment Day este singurul eveniment de carieră din România dedicat tinerilor interesaţi să-şi construiască o carieră în domeniul financiar şi în ariile conexe (audit, taxe, finanţe, contabilitate, consultanţă, drept). Proiectul se adresează exclusiv studenţilor şi proaspăt absolvenţilor interesaţi de aria economică. Criteriul de selecţie a celor mai buni 100 de tineri va fi în funcţie de implicarea lor în voluntariate, stagii de practică, cursuri şi alte activităţi din sfera Finance.

"Să-ţi obţii primul job încă din facultate nu mai e de mult o noutate. Competiţia a crescut considerabil în ultimii ani. Tocmai de-aceea suntem încântaţi să anunţăm noua ediţie a evenimentului Finance Recruitment Day. Potrivit studiului Generaţia Z pe Piaţa Muncii, 46% dintre tineri aplică adesea la oferte de muncă pe portaluri de joburi. Hipo.ro este locul în care ei pot găsi joburile disponibile ale angajatorilor, dar şi să se înscrie la eveniment. Pentru că nimic nu se compară cu networkingul face to face şi entuziasmul de a găsi alţi tineri cu aceleaşi pasiuni, Finance Recruiment Day revine fizic în Bucureşti!" Alexandra Petre, Project Manager @Finance Recruitment Day.

În urma studiului Generaţia Z pe Piaţa Muncii realizat de Hipo.ro, din 820 de studenţi şi proaspăt absolvenţi respondenţi, 54% îşi caută un loc de muncă în prima jumătate a anului (ianuarie - iunie). 81% dintre ei au ca obiectiv principal obţinerea unui nou skill. În acest context, Finance Recruitment Day le aduce în primăvară, pe 15 martie, oportunităţi de carieră. Keynote-urile şi workshopurile interactive sunt ocazia potrivită pentru tineri să capete sau să-şi dezvolte unele abilităţi cerute la primul job.

Printre companiile care vor veni la eveniment cu oportunităţi de carieră, keynotes memorabile şi workshopuri interactive se numără: BAT Romania - partenerul principal al acestei ediţii, alături de Accenture, Dell Technologies, Deloitte Romania, EY Romania, KPMG, Societe Generale Global Solution Centre, ACCA, OTP Bank şi TMF Group.

Participarea la Finance Recruitment Day este gratuită, iar cei interesaţi se pot înscrie gratuit la eveniment, accesând: Finance Recruitment Day Powered By Hipo.ro

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb