FINCASA Concept facilitează investiţii imobiliare pe litoralul spaniol

V.G.
Miscellanea / 3 octombrie 2022

FINCASA Concept facilitează investiţii imobiliare pe litoralul spaniol

Românii interesaţi să achiziţioneze locuinţe în zonele de coastă ale Spaniei au la dispoziţie platforma de anunţuri imobiliare gecron.com dezvoltată de FINCASA Concept, agenţie imobiliară fondată de doi tineri, în urma unei investiţii de 20.000 euro, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în august 2020, doi români - Cristian Orăscu (România) şi George Cebuc (Spania) au pus bazele FINCASA Concept, o agenţie imobiliara care se ocupă cu intemedierea de imobile în zona de litoral a Spaniei: Costa Valencia (Cullera, Gandia, Oliva, Valencia), Costa Blanca (Alicante, Altea, Benidorm, Calp, Denia), Costa del Sol (Marbella) şi Ibiza. Românii pot avea acces la aceste imobile prin intermediul platformei de anunţuri GECRON - gecron.com.

"Tot mai mulţi români visează la o casă în Spania şi ştim cât de greu este să faci toate demersurile pentru a face o astfel de achizitie atunci când eşti în România. Prin urmare, scopul nostru este să facem operaţiunile de căutare şi contractare cât mai accesibile pentru investitorii din ţară. Pentru aceasta am creat GECRON, platforma de anunţuri imobiliare", explică Cristian Orăscu, co-fondator FINCASA Concept.

La rândul său, George Cebuc, co-fondator FINCASA Concept, declară: "Sarcina noastră principală este să înţelegem cât mai bine nevoile clientului, în funcţie de asta, vom incerca să găsim cea mai bună ofertă care să corespundă dorinţelor fiecăruia. Oferim sfaturi şi suport în selecţia de oferte, în negocierea si încheierea tranzacţiei. În plus, avem expertiza de a face o evaluare a fiecărui apartament recomandat clienţilor noştri şi le putem oferi, de asemenea, o estimare de preţ pentru renovarea sau modificarea locuinţei. La achizitia unui imobil in Spania, cumparatorul nu plateste comision, acesta fiind platit de vanzator, astfel, investitorii români nu sunt nevoiţi să plătească comision catre agentia noastra pentru achiziţia unui imobil".

Cei doi asociaţi se ocupă de continua îmbogăţire a ofertei de pe platformă, accesul clienţilor la aceasta fiind gratuit. Până la acest moment, investiţiile celor doi asociaţi au fost direcţionate către dezvoltarea platformei software, crearea brandului, încheierea de parteneriate şi publicitate. Serviciile FINCASA Concept nu se limitează la cele de intermediere în procesul de achiziţie de imobile, ci asigură şi intermedierea pentru servicii de property management, amenajări interioare sau exterioare, în funcţie de nevoile investitorilor.

"Spania este una dintre cele mai dorite pieţe imobiliare din Europa şi, din fericire, încă, una dintre cele mai accesibile, dacă beneficiezi de ajutorul potrivit în procesul de achiziţie. Serviciile noastre acopera tot procesul de achizitie al imobilului: obtinere NIE, deschidere cont bancar, acte necesare incheierii tranzactiei. Aşadar, suntem aici pentru a oferi acest ajutor şi, prin platforma Gecron, ne punem în sprijinul investitorilor români toată experienţa în domeniul imobiliar şi în relaţionarea de business de pe piaţa spaniolă", conchide Cristian Orăscu, co-fondator FINCASA Concept.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb