Fintech-ul Mokka a încheiat un parteneriat cu ContentSpeed

T.B.
Companii / 26 octombrie 2023

Fintech-ul Mokka a încheiat un parteneriat cu ContentSpeed

Fintech-ul Mokka, primul provider BNPL (Buy Now, Pay Later/Cumperi acum, plăteşti mai târziu) din România, a încheiat un parteneriat cu ContentSpeed, una din platformele de e-commerce din România, cu experienţă de peste 20 de ani în domeniu, se arată într-un comunicat al Mokka, remis redacţiei. Astfel, Mokka este din acest moment disponibilă ca metodă de plată pentru retailerii care au magazinele online integrate pe platforma ContentSpeed, aducând beneficii adiţionale comercianţilor şi clienţilor acestora deopotrivă, informează sursa menţionată.

"În mod cert am putut observa în ultimii ani - mai ales după pandemie - o schimbare importantă de mentalitate în rândul cumpărătorilor. Achiziţiile online au crescut spectaculos în toată lumea, iar tendinţa se poate observa şi în România. Există, de asemenea, în rândul clienţilor un interes crescut pentru soluţii de plată cât mai flexibile, precum BNPL. Ne bucură parteneriatul realizat cu ContentSpeed, unul dintre cei mai puternici jucători din domeniul e-commerce la nivel naţional şi considerăm că afilierea cu Mokka va aduce beneficii substanţiale retailerilor şi clienţilor", spune Marius Costin, CEO regional Mokka, potrivit comunicatului.

"Suntem încântaţi să colaborăm cu Mokka şi suntem convinşi că acest parteneriat va aduce beneficii notabile pentru clienţii noştri. Angajamentul de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate şi dorinţa de inovare pentru a satisface nevoile schimbătoare ale pieţei sunt prioritare pentru ContentSpeed. Suntem conştienţi de provocările curente şi, prin acest parteneriat, ne propunem să oferim o soluţie inovatoare: "Buy Now, Pay Later" (BNPL). Această opţiune nu numai că facilitează achiziţiile pentru consumatori, dar aduce şi un impuls semnificativ în ceea ce priveşte conversia pentru magazinele online", spune Doina Vîlceanu, CMO ContentSpeed, transmite sursa menţionată.

Activă pe plan naţional de trei ani, Mokka este un serviciu BNPL care permite clienţilor să aibă acces la finanţare în mai putin de 2 minute, prin înregistrarea în magazinele partenere sau prin intermediul aplicaţiei mobile, conform sursei citate. Liderul BNPL din România este disponibil în magazine online, fizice şi pe aplicaţia mobilă şi oferă unele dintre cele mai flexibile şi avantajoase soluţii de plată, informează compania. Acestea pot fi personalizate de clienţi, iar planul de rambursare poate fi realizat, în funcţie de preferinţe, de la 30 de zile la 24 de luni, menţionează sursa citată. Totodată, Mokka oferă un avantaj competitiv important şi retailerilor, arată datele comunicatului. Cei care au implementat deja modalitatea de plată amânată Mokka au constatat o creştere a traficului în magazinele online, a ratei de conversie şi a valorii medii a tranzacţiilor, precum şi o scădere a ratei de abandon a coşului de cumpărături, informează compania.

Alexandru Balaci, CEO Mokka România, subliniază că aplicaţia Mokka este o facilitate importantă pe care retailerii o pot oferi clienţilor şi "un instrument eficient de promovare, loializare şi de creştere a traficului. Totodată, poate fi parte importantă din strategiile de marketing, mai ales atunci când se promovează produse din gama premium, cu opţiunea de plată în rate". Un alt avantaj al Mokka BNPL este şi creşterea ratei de revenire a clienţilor care descoperă şi ulterior adoptă această plată alternativă. "Din experienţa pe care o avem până acum, am observat că rata de recurenţă în cazul clienţilor care optează pentru plata cu Mokka poate creşte şi de 3 ori în comparaţie cu cei care folosesc numerar şi chiar card bancar", mai spune CEO-ul Mokka România, se mai arată în comunicat.

Plata amânată Mokka BNPL este preferată de tineri cu vârste între 20 şi 45 de ani, nativi digital, cu venituri peste medie, interesaţi de modalităţi de finanţare mai transparente, rapide şi flexibile şi în egală măsură de o experienţă de shopping cât mai confortabilă, menţionează compania.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb