Firea şi Pandele şi-au însoţit copii până în sala de clasă, deşi acest lucru e interzis din cauza pandemiei

A.P.
Miscellanea / 15 septembrie 2020

Fotografie preluată de pe Hotnews.ro.

Fotografie preluată de pe Hotnews.ro.

Actualizare - Gabriela Firea a venit cu explicaţii care contrazic afirmaţiile iniţiale despre prezenţa sa în clasă împreună cu copiii. Aceasta a reacţionat printr-un mesaj pe Facebook în care susţine că, de fapt, a intrat în şcoală împreună cu Pandele şi cu copiii duminică seară şi au făcut o fotografie 10 secunde.

Firea: "Să vină Poliţia să ne ancheteze! Dar să vină repede! Că văd că la faza asta a ajuns campania în Bucureşti! Tăcere mormântală pentru dovada certă că deputatul Dan Nicuşor a făcut trafic de influenţă pentru un interlop, în mod repetat, care şi-a construit ilegal restaurant cu casă în el, într-un parc.

Totul despre mine şi soţul meu, care am făcut în câteva secunde o poză într-o clasa, cu o zi înainte de începerea şcolii. Detalii, mai jos.

Nicuşor Dan a şi recunoscut că s-a întâlnit personal cu Mitrache zis Câine şi soţia sa, şi că îl susţine făţiş să rămână în clădirea imensă construită ilegal pe spaţiu verde! Cu siguranţă contra cost! Aşa cum ne-a obişnuit să apară în declaraţia lui de avere "donaţii" din partea unor oameni de afaceri din imobiliare. Dar nu, nu este de interes pentru nicio instituţie şi nici pentru presa plătită gras de guvern şi PNL!

Eu sunt de maxim interes! Acţiune cu celeritate! Şi comunicare rapidă!

Factual : în seara de 13 sept, ÎNAINTE de începerea şcolilor, am mers cu soţul meu să verificăm pregătirile sanitare pentru luni dimineaţă, fiecare în şcolile din oraşul în care este primar.

La ora 19,30 ne-am oprit la o şcoală pentru a intra în direct la România Tv. Avem şi MARTORI : echipa RTV, angajaţi ai şcolii, paznici.

Au intrat şi copiii cu noi. Am făcut o fotografie în 10 secunde. Am postat a două zi dimineaţă o încurajare şi un mesaj pentru copii, profesori şi părinţi, având că ilustraţie fotografiile făcute SEARA.

Totul a fost dezinfectat.

Luni, 14 sept, NU am intrat în clase!

Copiii aveau luni o programare la doctor şi am fost foarte dimineaţă, înainte de a veni ceilalţi copii şi părinţi, doar pentru manuale. NU AM MAI INTRAT ÎN CLASE!

Am şi explicat situaţia ieri, cui m-a întrebat. Dar s-a înţeles ce s-a vrut... nu adevărul!

Eu zic să vină mai repede Poliţia, să ne reţină! Să-i ia la întrebări şi pe copii! Dar urgent! N-aveţi treaba cu Nicuşor! Ascuns fiind în debutul pandemiei, făcea trafic de influenţă prin tele-muncă! Punea presiune pe funcţionari din primărie, pentru prietenul lui, interlopul Mitrache zis Câine, cunoscut că proxenet şi dealer de droguri. Şi constructor ilegal de casă şi restaurant în parc! Un fleac!". O nimica toată! Hai cu poza! Tare, tare! Hai şi cu arestare!".

Întrebarile care rămân sunt, dacă erau în inspecţie fiecare în oraşul pe care îl reprezintă, cum de au făcut poză împreună, dacă erau în inspecţie, cum de aveau copiii cu ei şi, mai ales, de ce copiii aveau ghiozdanele cu ei cu o zi înainte de începerea şcolii???

---

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi soţul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au intrat în clasă cu copiii lor luni, unde s-au şi fotografiat fără a purta măşti, deşi este interzis accesul părinţilor în şcoli din cauza pandemiei. Gabriela Firea a declarat că toţi părinţii şi copiii au acces în şcoală în grupuri de 5 pentru a prelua manuale şi că şi-au dat măştile jos 30 de secunde pentru o fotografie, scrie g4media.

Poza cu familia Firea-Pandele în clasa copiilor s-a viralizat şi ar fi plecat chiar de pe contul de Facebook al Gabrielei Firea. Aceasta a postat iniţial cinci fotografii de la începutul şcolii, alături de soţ şi copii, apoi a şters două poze.

De altfel, unii dintre cei care au comentat la postarea Gabrielei Firea au criticat faptul că aceasta a avut acces în şcoală.

Contactată de G4Media.ro, Gabriela Firea a confirmat că a intrat în clasă împreună cu copiii ei: "Da, toţi părinţii şi copiii mici au acces, doar în grupuri de 5, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineaţă, pentru că aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era încă nimeni sosit în şcoală. Nu am interacţionat cu alţi părinţi sau elevi. Am purtat măşti în interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie."

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Ei e smecheri de Voluntari.

    1. E smecheri ca e doi primari !

      unde-i unu nu-i cap unde-s doi pute ! 

      Corect!!!

      Ca doar ei nu sunt ca orice om, ei sunt primari-generali, primari-amirali, etc. 

      Găbița Fii-Rea va fi zilnic prin sălile și culoarele scolii, după 28 Sep 2o 2o, 'liberată' de la P M Bucur. Ori angajată, ori pt munca în folosul comunității la curățenie... trimisa de vreo instanță. Turc-Tramvaie, Otokare, etc.

      Am aflat : vin 13 (zile)... căci 27-14= 13. Dar Tov. RASPUTIN , nu ai auzit-o /văzut-o la TV, auto.prezentându-se ca : Primarul General al ROMÂNIEI ??? Dar că nicicând Capitala nu a mai avut o Primă riță, și bulondă, și ne-urbană și vipero.asă,știai.?

      Nu sunt tovaras si nici nu am vazut prezentarea mentionata. Insa nu pot sa imi sterg din minte denumirile functiilor dumnealor, primarul general, prim adjunct al secretarului, etc, pe bune, chiar este nevoie de atatea titluri?Pana apuci sa ii spui toate titlurile te calca tramvaiul 10.

    s-au si repezit ghiorlanii sa se laude ca ei respecta botnita si lantul si altii nu .

    1. Daca ai de gand sa fii iresponsabil cu sanatatea ta si a celorlalti, nu ar trebui sa mai primesti servicii medicale de la stat cand iei virusul. Ce zici?

      Asta inseamna sa ai tupeu... te doare undeva de reguli...si vii si spui ce ai facut si ca vrei sustinerea noastra....

      Nu fac campanie, dar cine ii voteaza sunt.... nu imi duc ideea pana la sfarsit pentru a nu fi starsa postarea 

      zic ca esti prost si sclav . maine o sa-ti puna un lant , sa stai la un metru de casa , ce zici responsabilule ? o mestecati tot timpul asta cu responsabilitatea , si cand trebuie si mai ales cand nu trebuie .

      Dacă li s-ar spune să-și pună dopuri în urechi ca să se protejeze de Covid, ar face-o. Sunt oameni dincolo de orice ajutor.

    Normalitatea era... sa-si priveasca copiii printre zabrelele gardurilor scolii, asa cum au facut ceilalti parinti carora scoala le-a inchis usa in nasul acoperit de masca.

    Prin nepurtarea mastii in clasa, Firea si Pandele nu au respectat prevederile in vigoare pentru prevenirea raspandirii COVID-19

    Daca legea se aplica in mod egal tuturor, ar trebui sa li se deschida dosar penal pentru zadarnicirea efortului de combatere a pandemiei 

    1. Ei se considera si sunt deasupra legii de ani de zile. Cine sa ii traga de maneca? directorii de scoli numti de ei? Politistii de la locala? Politia nationala?

      Totusi sa fim seriosi, nu suntem pe pagina la Kamikaze. 

      Daca toti adoptam atitudinea Dvs, nimeni n-o sa-i mai traga de maneca nici pe ei, nici pe altii care se considera deasupra legii.

      De ce atator romani li s-a facut dosar penal pentru zadarnicire, iar aici unde fapta este clara, sa ne facem ca nu vedem?

      Daca autorul articolului nu a gasit de cuviinta sa mentioneze acest fapt in text, macar cineva din public sa o faca. 

      cat de ipocriti puteti sa fiti daca orban si gasca lui poate sa faca orgii in Guvern fara masca, oare Firea nu are voie sa faca o fotografie

      asa sint setati idiotii # rezist , conteaza doar temele date de securitate .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb