Firma "Contor Group" Arad se pregăteşte pentru cotarea la bursă

R.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 28 iunie 2007

Compania Contor Group SA Arad se pregăteşte intens pentru cotarea la bursă, eveniment preconizat a avea loc în prima parte a anului viitor, a declarat preşedintele firmei, Tudor Caracioni.

"Firma Contor Group a fost înfiinţată la începutul anilor "90, sub numele de Contor Zenner, dezvoltându-se până în prezent prin fonduri proprii, de la statutul de până la 500 de angajaţi, istoria firmei fiind o sumă a rezultatelor deciziilor luate în cei 15 ani de existenţă, de focalizare asupra pieţelor pe care a avut succes, dezvoltarea afacerii pe termen lung, proiectele cercetare-dezvoltare şi investiţiile în capacităţi de producţie permiţându-ne consolidarea portofoliului de clienţi şi, de asemenea, întărirea poziţiei câştigate pe piaţă. Aceasta deoarece afacerea noastră nu a fost şi nu este un sprint, ci un maraton", a afirmat Tudor Caracioni, citat de Rompres.

În continuare, preşedintele Contor Group SA Arad, unicul producător de contoare de apă din România, a susţinut că firma pe care o conduce a înregistrat în anul 2006 o cifră de afaceri de 14 milioane de euro, planul de afaceri vizând o dublare a capacităţii de producţie şi, automat, a cifrei de afaceri, până în 2010. "Pentru viitor, vom avea nevoie de capital pentru expansiunea pe piaţa mondială, motiv pentru care ofertele de cotare a companiei noastre la bursa de capital din România ni se par interesante şi oportune. Aceasta deoarece cotarea la bursă reprezintă dovada competenţelor în condiţiile unei economii dure de piaţă şi, în plus, creşte transparenţa în vederea atragerii surselor de finanţare, iar pentru a avea succes în afaceri trebuie să ai inspiraţia de a face pasul potrivit la momentul potrivit", a precizat Tudor Caracioni. El a mai adăugat că "numărându-se în prezent printre cei 5 - 6 competitori majori activi de aparate de măsură de pe piaţa europeană de profil şi deţinând un centru de cercetare şi producţie, infrastructura şi logistica necesare, pentru a răspunde prompt cerinţelor unei pieţe dinamice şi globale, firma Contor Group SA intenţionează să îşi extindă portofoliul de desfacere spre Rusia, Ucraina, ţările scandinave, ţările arabe, nordul Africii şi chiar spre Orientul Îndepărtat, după ce până acum a operat doar pe pieţele din România, din Balcani, din Germania şi din Franţa".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb