"Flamingo" a raportat creşteri de 400% la vânzările de televizoare LCD

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 28 august 2007

Flamingo International a înregistrat în primele opt luni o creştere de peste 400% la vânzările de televizoarele LCD al căror preţ a scăzut datorită eliminării taxelor vamale pentru produsele importate din Uniunea Europeană, a informat luni, retailerul. Grupul Flamingo International a raportat în perioada ianuarie-august 2007, un volum de vânzări cu peste 400% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, pe segmentul televizoarelor LCD.

Creşterea a fost stimulată de scăderea preţurilor de la începutul anului, în special la produsele importate din statele Uniunii Europene, pentru care au fost eliminate taxele vamale, dar şi pentru cele importate din ţările din Asia, pentru care taxele vamale au cunoscut, în medie, o reducere de aproximativ 20%.

"Apariţia pe piaţă a unor modele mai noi şi mai performante şi scăderea preţurilor reprezintă două dintre cauzele creşterii vânzărilor pentru televizoarele LCD. Totdată, această creştere se datorează şi schimbării comportamentului consumatorilor din România şi orientării acestora către produse menite să îmbunătăţească permanent calitatea vieţii.", a declarat directorul executiv Flamingo International, Jiri Rizek.

Grupul Flamingo International estimează că până la finalul acestui an se va menţine ritmul accelerat de creştere a vânzărilor de televizoare LCD, care vor ajunge la o valoare de cel puţin 3-4 ori mai mare comparativ cu cea înregistrată în anul 2006.

Grupul Flamingo International activează pe piaţa din România încă din anul 1994, având ca principal obiect de activitate comerţul de produse IT&C, electronice şi electrocasnice, fiind în acest moment al doilea cel mai mare jucător de pe piaţa de profil.

Grupul Flamingo International operează o reţea de 138 de magazine, cu o suprafaţă totală de 45.200 metri pătraţi şi are 925 de angajaţi. La nivel naţional grupul deţine 11 magazine Flanco World, cu o suprafaţă medie de peste 1.000 de metri pătraţi fiecare, 48 de magazine Flamingo, cu o suprafaţă medie de 150 metri pătraţi şi 78 de magazine Flanco, cu suprafeţe cuprinse între 250 şi 300 metri pătraţi fiecare.

Din iunie 2005, compania Flamingo International este cotată la Bursa de Valori Bucureşti, devenind astfel prima şi singura companie din industrie prezentă pe piaţa de capital.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb