Flanco a investit peste 4.2 milioane de lei în digitalizarea companiei

G.B
Companii / 14 iulie 2021

Flanco a investit peste 4.2 milioane de lei în digitalizarea companiei

Flanco şi-a mutat magazinul online flanco.ro pe platforma Magento 2, în urma unei investiţii de 3.000.000 lei. Această schimbare vine ca răspuns la noile cerinţe, din perioada pandemiei, şi vizează eficientizarea proceselor online, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, trecerea la noua platformă s-a realizat pe fondul tendinţelor actuale - migrarea din offline, către online, care a presupus, în primul rând, o creştere puternică a volumului de date necesar a fi prelucrate. Astfel, noua platformă este mai stabilă, oferă clientului o serie de funcţionalităţi noi şi o experienţă de cumpărare mai simplă, pe flanco.ro. Totodată, asigură companiei o eficientizare sporită a proceselor din spatele comenzilor.

"Atunci când lumea întreagă traversează momente de criză şi instabilitate, companiile trebuie să se adapteze din mers", spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco. "Cum este clar că online-ul va rămâne multă vreme punctul principal de întâlnire cu clienţii noştri, pentru prima oară în istoria Flanco, investim mai mult capital în platforme digitale decât în magazine fizice. Această investiţie ne permite să ne ocupăm în continuare de dezvoltarea serviciilor pe care le oferim online clienţilor, serviciile fiind punctul nostru important de diferenţiere pe piaţă."

Trecerea pe noua platformă a magazinului online flanco.ro a însemnat o investiţie considerabilă din partea retailerului, în valoare de 3.000.000 lei. Implementarea a fost realizată în parteneriat cu Zitec, într-un timp record. "Pentru că ne-am dorit ca atât clienţii noştri, cât şi întreaga noastră echipă de online să beneficieze cât mai rapid de facilităţi şi protecţie sporite, am reuşit să finalizăm trecerea la noua platformă în doar 6 luni", adaugă Radu Bercea, Director Online Flanco.

Utilizarea platformei Magento 2 pentru magazinul său online vine ca o completare naturală a acţiunilor retailerului de a eficientiza întregul sistem de procese al companiei. Astfel, anul trecut Flanco a finalizat cel dintâi proiect major de digitalizare - implementarea sistemului ERP, în urma unei investiţii de 1.200.000 lei.

"Sistemul ERP ne permite să răspundem mai rapid clienţilor noştri şi, totodată, să fim mai eficienţi în activitatea zilnică. Fie că vorbim despre planificare, producţie, parte logistică sau financiară, suntem mai bine pregătiţi să facem faţă oricăror cerinţe ale celor care ne trec pragul, fizic sau online", adaugă Dragoş Sîrbu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dupa delistarea companiei, micii actionari ramasi captivi in actionariatul FLANCO, nu mai au acces la informatie, nu le mai raspunde nimeni la nimic, semn ca Flanco a folosit piata de capital doar pentru interesul unui grup restrins.

    Daca a investit in digitalizare, e greu sa aveti si o adresa de E-mail pentru micii investitori ramasi captivi? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb