Flanco consideră nepotrivită poziţia ANPC în ceea ce priveşte practicile comerciale

D.I.
Companii / 22 august 2019

Flanco consideră nepotrivită poziţia ANPC în ceea ce priveşte practicile comerciale

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a sancţionat, ieri, operatorii economici Altex Romania SRL, Flanco Retail SA şi Corsar Online SRL din domeniul comercializării produselor în magazine sau online, trasând totodată o conduită aplicabilă în relaţia cu consumatorul, persoană fizică.

Astfel, reprezentanţii Flanco Retail au declarat că: " Apreciem iniţiativa ANPC de a trasa o conduită comună de bune practici în relaţia cu consumatorii, persoane fizice, dar consideră nepotrivită descrierea ca "practici comerciale înşelătoare" a unor disfuncţionalităţi punctuale în furnizarea anumitor servicii. Prin intermediul canalelor sale de comunicare online (email, facebook) sau telefonice, compania caută să răspundă şi să soluţioneze în cel mai scurt timp posibil problemele ridicate de clienţii persoane fizice, considerând extrem de importantă relaţia cu aceştia.

Termenele de livrare afişate pentru produsele cumpărate în magazinele din reţea şi în cel online sunt întotdeauna anunţate cu bună credinţă, compania asigurând livrarea produselor comercializate fie direct, fie prin intermediul tuturor companiilor mari de curierat active în ţară.

În 9 din 10 cazuri, livrările produselor comercializate de Flanco se realizează în termen, iar în situaţiile în care, din motive obiective, termenele stabilite nu se pot respecta, există atât mecanisme contractuale de sancţionare a partenerilor de distribuţie, cât şi modalităţi de compensare a clienţilor pentru nemulţumirea creată.

Compania caută permanent să îşi îmbunătăţească relaţia pe termen lung cu toţi clienţii săi, motiv pentru care consideră binevenite orice bune practici asumate la nivel de piaţă sau în urma iniţiativelor instituţiilor statului."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb