Floria.ro lansează colecţia de toamnă şi mizează pe o creştere de 15% în acest sezon

V.G.
Companii / 13 septembrie 2022

Floria.ro lansează colecţia de toamnă şi mizează pe o creştere de 15% în acest sezon

Venituri estimate pentru următoarele 3 luni: 500.000 euro

Floria.ro, florărie de referinţă pe piaţa de retail online din România, estimează că toamna va aduce o creştere de 15% YoY în vânzările de buchete şi aranjamente florale, potrivit unui comunicat transmis astăzi redacţiei.

Conform sursei citate, la dinamica pozitivă previzionată vor contribui noua colecţie lansată, ce cuprinde peste 180 de buchete şi aranjamente, dar şi alţi factori cum ar fi revenirea la birou într-un procent tot mai mare şi creşterea mediei comenzii. Potrivit estimărilor reprezentanţilor florăriei, sezonul de toamnă va genera vânzări de peste 500.000 euro.

Un sondaj derulat recent de Floria.ro relevă faptul că românii comandă flori din ce în ce mai mult pentru efectul lor, atât asupra celor care le primesc, cât şi asupra celor ce dăruiesc. Astfel, potrivit sondajului realizat de florăria online în luna iulie 2022, florile aduc bucurie (36%) şi o stare de bine (26%), iar pentru 22% dintre români a primi flori înseamnă a primi apreciere. Astfel, după doi ani de restricţii şi incertitudini cauzate de contextul pandemic, revenirea treptată la normal este celebrată de Floria.ro printr-o colecţie de flori spectaculoasă, în cromatică caldă şi combinaţii surprinzătoare.

Revenirea la birou aduce şi o revitalizare a vânzărilor de flori pe zona corporate, unde Floria.ro estimează o creştere de 30% faţă de nivelul din pandemie, când segmentul a avut de suferit.

Vârfurile de sezon

Noua colecţie conţine buchete şi aranjamente florale cu preţuri începând de la 135 lei. Vârful vânzărilor în lunile de toamnă se atinge la final de sezon, odată cu sărbătorile Sf. Mihai şi Gavril şi Sf. Andrei. Vânzările estimate pentru sezonul de toamnă se ridică la peste 500.000 euro, în creştere cu 15% faţă de toamna precedentă.

"Ne bazăm pe creşterea cererii în acest sezon, odată cu ridicarea restricţiilor, a reluării activităţii, a revenirii la un stil de viaţă prepandemic şi estimăm rezultate superioare faţă de toamna trecută. Începutul de an şcolar, Sf. Maria, dar şi Halloween-ul, onomasticile precum Sf. Mihai şi Gavril ori Sf. Andrei se numără printre cele mai importante zile ca număr de comenzi pentru noi, în sezonul de toamnă. Ultimele luni ne-au arătat însă că românii comandă din ce în ce mai mult flori şi în afara sărbătorilor consacrate, flori pentru acasă sau dăruite fără o ocazie specială. Aşteptăm, aşadar, o toamnă dinamică", a precizat Marina Popescu, Director General Floria.ro.

Din punct de vedere al numărului de comenzi plasate, cele mai dinamice oraşe din România sunt Bucureşti şi Cluj-Napoca, topul fiind completat de Ploieşti, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Constanţa. În ceea ce priveşte comenzile din străinătate, Londra conduce topul cu cele mai multe comenzi plasate. În top se regăsesc şi Viena, Paris, Dublin, Milano, Munchen, Praga sau San Francisco.

Crizantemele, preferatele clienţilor în acest sezon

Pentru colecţia de toamnă din acest an, designerii Floria au ales o cromatică caldă, în nuanţe vibrante, specifice sezonului de toamnă. Culorile-vedetă ale acestei toamne sunt roşu, galben, portocaliu, bordeaux şi mov, aranjamentele florale transmiţând energie, vitalitate, creativitate şi optimism.

Conform datelor florăriei, crizantemele sunt cele mai cerute flori de către clienţii florăriei, majoritatea produselor din colecţia de sezon având în compoziţie diverse specii de crizanteme.

Crizantemele sunt cele mai populare flori toamna aceasta, cele mai solicitate de către clienţi. Am ţinut cont, bineînţeles, de acest aspect şi am inclus crizanteme în compoziţia aranjamentelor florale din această colecţie. "Noi avem 5-6 specii de crizanteme pe site, combinaţiile propuse de designerii noştri sunt variate şi de multe ori, surprinzătoare. Bineînţeles că majoritatea buchetelor de toamnă păstrează şi flori all-season, precum trandafirii, dar şi flori de vară, cum ar fi hortensia. Se schimbă gama de culori, desigur, se optează mult pentru galben, orange, roşu sau mov", a mai precizat Marina Popescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb