Florin Cîţu a explicat de ce au fost luate primele măsuri de relaxare

G.B
Miscellanea / 13 mai 2021

Florin Cîţu a explicat de ce au fost luate primele măsuri de relaxare

Premierul Florin Cîţu a explicat la Digi24 de ce a fost luată decizia renunţării la obligativitatea măştii în spaţiile deschise, cu excepţia zonelor aglomerate, şi cea a ridicării restricţiilor de noapte începând cu 15 mai, deşi în urmă cu câteva zile autorităţile spuneau că nu vor fi măsuri de relaxare înainte de 1 iunie. Premierul a făcut însă apel la oameni să se vaccineze, spunând că de acest lucru depind următoarele etape de relaxare, potrivit digi24.

Cîţu a declarat:"Am avut mai multe scenarii, am discutat şi cu domnul preşedinte şi am zis să extindem puţin indicatorii la care ne uităm şi dacă vom avea rezultate mai bune la aceşti indicatori, vom lua măsurile mai devreme. A fost un cumul de factori, dar am văzut că a mers mai bine valul 3 decât ne aşteptam. Rata de pozitivare scăzut mai rapid decât ne aşteptam, în corelaţie cu campania de vaccinare mai bună. Avem deja, de câteva zile, peste 100.000 de persoane care se vaccinează zilnic şi în acest context am spus că e momentul să luăm această decizie".

El a precizat, însă, că deşi au fost luate aceste măsuri de relaxare, oamenii trebuie să înţeleagă că suntem încă în pandemie şi că trebuie continuată campania de vaccinare.

"Am reuşit să luăm această măsură mai repede pentru că românii au înţeles să se vaccineze. Dacă vrem să avem următoarele etape de relaxare trebuie să ne vaccinăm, altfel va fi mai grea revenirea la normalitate. Cu cât ne vaccinăm mai repede, cu atât revenim mai repede la normalitate", a spus premierul.

Cîţu a precizat că starea de alertă rămâne în vigoare şi că mâine va avea loc o şedinţă a CNSU pentru a definitiva calendarul relaxării.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Explicati-i acestui boulean sinistru ca, pentru ca o economie sa functioneze, omul, persoana fizica trebuie sa se poata manifesta LIBER in dubla ei calitate de producator si consumator. Altfel, nu exista solutii miraculoase prin care o economie poate supravietui numai cu imprumuturi externe, masti, vaccinuri si armament de la americani..

    Explicati-i acestui boulean ca nu intelege.  

    1. De unde sa înțeleagă, cand are margarină pe creier! Daca ăsta stie tabla înmulțirii, eu sunt mitropolit!

      Să vă vedeți de profesiile voastre (dacă aveți...)

      Medicina e foarte grea , lăsați medicii să facă medicină ! 

      Nu credeți ? 

      Întrebați pe ploieșteanu , catanga , luncă , etc 

      Voi nu vedeți ce este în india ?

      Dacă nu se luau aceste măsuri și noi eram la fel  

      compari mere cu pere si nu iti p[lac capsunile!

      ce mai logica! 

      si tupeu 

      si nu vad concluzia: "VIATA ESTE GREU"

      TI-A SCAPAT 

      Ne-ai lamurit pe deplin!

      LIBERTATEA data Romanilor de tandemul de BUFONI,Iohannis - Catu,v-a fi verificata de catre servicii.In urma renuntari la eliberarea din puscaria COVID a romanilor,acestia vor fi supravegheati ca si puscariasii eliberati conditionat. Astfel,STS,a inceput deja sa distribuie Tablete la Institutiile care vor beneficia de relaxare si cei care vor dori sa mearga de exemplu la restaurante,vor fi urmariti prin acele tablete daca sunt vaccinati sau nu.Astfel,cei nevaccinati nu vor avea acces in restaurante si vor fi dusi cu ARCANU de politie la cel mai apropiat centru de vaccinare si i se v-a administra serul dracului (drept pedeapsa ca nu sau vaccinat benevol).Cu aceasta opcazie,vor scadea si divorturile si certurile in familie,intrucat cei vaccinati care vor veni insotiti de catre o femeie,vor trebui sa prezinte si certificatul de casatorie,altfel,nu vor fi lasati sa intre cu amantele iar sotiile vor fi instiintate ca sotul are amanta.Totusi,cei care odata intrati in restaurant vor tusi sau stranuta,vor fi ridicati de jandarmul care v-a fi plasat la intrare si apoi luat cu Izoleta si internat 14 zile la reanimare deoarece v-a fi considerat infectat.Asa ca ,cei care doresc sa fie relaxati,trebuie sa cunoasca acest lucru,care a fost prezentat aseara de catre CATU la postul DIGI 24,al carui Director este HELVIG. ATENTIE la NEATENTIE.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb