FLORIN CÎŢU, CĂTRE PSD: "Ei m-au invitat aici să vadă cât rezist la înjurăturile lor"

A.B.
Politică / 22 februarie 2021

"Ei m-au invitat aici să vadă cât rezist la înjurăturile lor"

Premierul Florin Cîţu a declarat astăzi că invitarea sa de către PSD la dezbaterea "Ora prim-ministrului" din Camera Deputaţilor nu are legătură cu bugetul, ci social-democraţii vor să vadă cât rezistă la "înjurăturile lor", transmite Agerpres.

"Românii ar trebui să ştie că această invitaţie din partea PSD nu are nicio legătură cu bugetul României. Ei m-au invitat aici să vadă cât rezist la înjurăturile lor. Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă. În acelaşi timp, să vedem cine mă contestă pe mine, cine sunt cei care mă contestă. Conducerea PSD: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose. Aceştia sunt cei care mă contestă pe mine. Repetăm numele celor care mă contestă: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Paul Stănescu, toţi slugile lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov.Toţi încă fac tot ce le-au spus aceşti oameni, au făcut şi fac acelaşi lucru, rămân şi au fost slugile celor doi", a afirmat Florin Cîţu în plenul Camerei Deputaţilor.

Premierul a adus apoi mai multe critici prim-vicepreşedintelui PSD Sorin Grindeanu, fost şef al Executivului.

"Sorin Grindeanu, premierul Ordonanţă 13. Cel care, la câteva zile după învestire, a scos zeci de mii de români în stradă, cel care tremura de frică când preşedintele României s-a dus lângă el încercând să îl convingă să nu facă această nenorocire pentru români şi nu l-a ascultat, l-a ascultat pe Liviu Dragnea. Acelaşi premier care a făcut în România un lucru inedit: în politica din România a fost primul premier dat jos de propriul partid - Sorin Grindeanu. Şi nu s-a dus acasă când i-au spus oamenii că nu e bun, că e incapabil şi incompetent, nu! S-a ţinut de scaun şi a vrut să rămân acolo, împotriva propriului partid. Iar PSD s-a obişnuit cu asta şi a mai dat jos un premier, pe Mihai Tudose", a spus Cîţu.

El s-a referit şi la activitatea social-democraţilor Mihai Tudose, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu.

"Mihai Tudose, premierul care îşi lua salariul în plic, pentru că aşa era el obişnuit, să îşi ia banii în plic din diferitele funcţii pe care le avusese până atunci. Bineînţeles, marii gânditori economici: Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu. Ei vin cu amendamente la bugetul României. Ei îşi permit să vină cu amendamente la bugetul României", a mai afirmat Cîţu.

Potrivit acestuia, prin amendamentele pe care le au la proiectul de buget, social-democraţii îşi propun ca România să nu mai plătească la Comisia Europeană contribuţia ca stat membru al UE.

"Amendamente care însumate - da, v-am făcut eu calculul, pentru că nu îl aveaţi acolo - fac 6% din PIB. Dar cel mai tragic şi cred că este la limita trădării naţionale este faptul că propun să nu mai plătim la Comisia Europeană contribuţia. De acolo vor să ia ei banii pentru aceste amendamente, din contribuţia la Comisia Europeană. Nu voi permite aşa ceva, domnilor! România are un parcurs european bine stabilit şi nu voi permite PSD-ului să interfereze", a subliniat Cîţu.

În sala de plen, parlamentarii PSD au afişat pancarte prin care critică politica de elaborare a bugetului de către Guvernul Cîţu.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Mergi pe strada sa vezi ce te injura lumea

    1. bine ca te-au invitat ca sa vada romanii ce premier conduce tara.un individ spalacit,balbait si afon care nu stie decat sa taie si sa lase romanii pe drumuri in timp ce hotii de la guvernare fura pe rupte si ati angajat toate jegurile voastre in functii cheie si bine platite desi ei sunt niste prosti. acum romanii,pot sa vada de unde li se trag toate nenorocirile.!

      Daaaa , aveți dreptate , să plece toți !

      Să vină fetele noastre : veorica, carmen ,olguța , sevil ,etc 

      Ele ne pot salva !?.....

      Erau peste analfabetii vostri,iar catu nu trebuie injurat trebuie scuipat si alungat din tara

      Serios ?sa plecati voi pesedeii imputiti!

      Esti pe mana cu ei la furat da i pupi in c.. atata

    Catu a nimeric cu a nimerit si Boc!

    Aia e... Catu nu e o rau nici prost! 

    Este cat se poate de inteligent, doar maimutele si gorilele ce urla pe langa nu inteleg cum functioneaza un ciclu economic, sau un ciclu de transfer a activelor si valorilor tranzactionate in piata spre diferite Natii / Institutii /Grupuri financiare. 

    Asa cum si in US sunt active detinute de China, in Germania active detinute de USA, in UK active detinute de Olanda... asta e jocul. 

    A nimerit in Criza si este fortat sa vanda, sa restructureze, sa taie, sa spanjure.. chiar daca GDP-ul o sa mai cada inca odata dupa acceleratia artificiala din cauza pomparii de lichiditate fortata in piata. 

    Oricum Guvernul si Banca Centrala nu au rolul de a spunce ce se intampla real nici ce urmeaza! 

    Ei trebuie mereu sa cante in struna "prostimii".... ca vor ca nu vor... trebuie sa faca asta ... ca sa nu se genereze panica si isterie (chiar daca prin dobitocirea lor a gov ... genereaza panici ciclice).... 

    Avem o nota de plata la Lei pe asemenea datorii generate in sistem. 

    Simultan bula imobiliara a sarit odata cu bula la credit.... exact ca in perioada 2005-2008... asa a fost si acum cu 2018 decembrie--- pana in prezent! 

    Cat mai tine distractia CREDITULUI? 1...2..3..4 ani? 

    Cand se tranteste, se vor tranti si banci si gov-uri odata cu el (cu creditul consumat pe specula). 

    Sunt tari deja unde gov-urile ince sa cada, tar ce au rupt creditul in doua si acum nu au bani sa plateasca, guverne ce au indatorat tara si acum au pus propire pe banci si conturi ca sa nu scoata lumea banii din banci. 

    Sunt zeci de tari pe tot globul! 

    urmeaza o nota de plata pe asemenea imbuibare. 

    Multi vor zice da dar Romania in sus romania in jos! 

    Romaniia a rupte ciordeala in doua! 

    Cad Tari din blocul UE... vor fi salvate de BM si BEC.... banii nostri adusi de romani de afara... sunt creditarea altor natii din tarile respective.

    Vezi trentul yieldurilor la bonduri! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb