FLORIN CÎŢU: "Eu nu am văzut încă un ministru care să facă reformă în propriul minister"

S.B.
Politică / 20 aprilie 2021

"Eu nu am văzut încă un ministru care să facă reformă în propriul minister"

Premierul Florin Cîţu afirmă că miniştrii Cabinetului său nu au făcut demersuri pentru reformarea ministerelor, susţinând că îi încurajează pe toţi în acest sens, potrivit news.ro.

"Eu nu am văzut încă un ministru care să facă reformă în propriul minister, să reducă numărul de directori generali ca să poată să facă cheltuieli mai mici. Îi încurajez pe toţi membrii Guvernului să facă acelaşi lucru", adaugă Cîţu.

Premierul Florin Cîţu a declarat că îi încurajează pe membrii Cabinetului său să reducă numărul de posturi din ministerele pe care le conduc pentru a reduce cheltuielile.

"Eu cred că este singura soluţie pentru România în următorii patru ani este această coaliţie de guvernare - are susţinerea minorităţilor - o coaliţie de guvernare care s-a constituit în jurul unor valori, unor idei, unor reforme pe care eu le-am promovat. Am fost primul care a venit şi s-a opus unor cerinţe ale sindicatelor. Am arătat problemele pe care le creează sindicatele. Deci am venit, singurul până acum, eu nu am văzut încă un ministru care să facă reformă în propriul minister, să reducă numărul de directori generali ca să poată să facă cheltuieli mai mici. Îi încurajez pe toţi membrii Guvernului să facă acelaşi lucru. Iar ceea ce am făcut şi aceste reforme au venit cu acea evaluare pozitivă de la Standard&Poor's. Deci avem încrederea investitorilor străini în acest guvern. Nu are sens acum să ne aruncăm noi în aer", a afirmat premierul Cîţu, luni seară.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Nici eu nu am vazut niciun Citu care sa faca reforma la ANAF cand era el ministru. Am vazut insa o clara tentativa de coruptie din partea parintilor lui Citu. Citu la brutarie, la puscarie mitomanule.

    Dixi ăsta e un psihopat. Ce ușor am fost vrăjit. Eram convins că o să fie bine. Că ăștia sunt mai buni. Țara o să își găsească fundamentul în adevăr, în echitabil, poate chiar în echipă. Și chiar dacă sunt ungur, îi de bine, să fi cetățean român. Încă nu am reușit să-mi omor naivitatea. Sunt naivul util, probabil al dracului. Îmi lipsește perseverența, să îmi rup cătușele. Îmi este frică de probabilul adevăr ,că doar eu exist, totul în jurul meu sunt desene animate.

    1. Eu sunt roman, dar am votat cu ungurii ca tine Ferencz. Am votat cu UDMR. Hai szervusz.

      Si eu am votat tot cu UDMR-ul ,in Miercurea Ciuc. Asta pentru ca doamna Melinda Borboly arata senzational, este cea mai frumoasa si deosebita doamna din politica si vorbeste coerent si clar ! Szeretlek Melinda !

      E urata cu spume si freza care te sperie daca o vezi seara. Nu stiu cum arata celelalte femei din politica ungureasca si sper sa nu fie toate ca asta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb