FLORIN CÎŢU: "Guvernul PSD nu mai are bani de pensii şi salarii şi le plăteşte pentru că se împrumută de la bănci"

ANDREI STAN
Macroeconomie / 30 august 2017

Florin Cîţu (Sursa foto: Facebook)

Florin Cîţu (Sursa foto: Facebook)

Senatorul PNL Florin Cîţu susţine că Executivul condus de Mihai Tudose nu mai are bani de pensii şi salarii, dar le plăteşte încă pentru că se împrumută de la bănci pentru a acoperi diferenţa, subliniind că taxa pe care Dragnea şi PSD o vor impune sectorului financiar-bancar se va reflecta în preţul pe care statul îl va plăti pentru împrumuturile pe care le ia.

Florin Cîţu a scris astăzi, pe pagina sa de Facebook: "Dragnea trebuie să răspundă personal pentru colapsul României. Ofensiva împotriva sectorului privat - care fură şi nu plăteşte impozite, dacă stai să asculţi propaganda PSD - este rezultatul populismului lui Dragnea şi al PSD. După şapte luni de guvernare, şi fără să fie implementate legea salarizării unitare şi legea pensiilor, banii colectaţi din taxe, impozite şi accize NU ajung pentru plata salariilor bugetarilor şi a asistenţei sociale. Mai simplu, NU au bani de pensii şi salarii!!!".

Senatorul adaugă: "Ahh da, le plătesc pentru că se împrumută de la bănci (da, aţi auzit bine, de la bănci) pentru a acoperi diferenţa. Şi se (ne, pentru că noi plătim până la urmă) vor împrumuta şi mai scump, pentru că taxa pe care Dragnea şi PSD o vor impune sectorului financiar-bancar (bănci, IFN, asigurători) se va vedea în PREŢUL pe care statul îl va plăti pentru aceste împrumuturi!! Asta nu o spune Tudose".

"Populismul şi incompetenţa costă", atrage atenţia vicepreşedintele PNL, care mai spune că, din păcate, nu plăteşte cine trebuie.

"Pentru ce fac PSD şi Dragnea României în aceste luni, pierderea alegerilor în 2020 este un cost mult prea mic. Ar trebui să plătească personal", conchide Florin Cîţu.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. E frumos discursul.

    Câțu, asumă-ți adevărul până la capăt. Dacă ceea ce spui este adevărat, în campania electorală te prezinți în fața oamenilor cu întreg scenariu, după ce vă instalați guvernul tăiații pensiile și salariile. 

    citule esti un mare [Fragment eliminat, conform regulamentului],nu finantist sau politician cum te crezi tu

    departe de mine gindul de a lua in brate psd si pe dragnea nu am viotat pe iliescu nici in 90 , dar baiatu asta ma inspamininta, cit de jos poate cobori un om ....iuda iscarioteanul ...prima oara l-am vazut pe citu la soviani pe monney channel cind a inceput criza in 2008 si facea tandem cu isar , pareau prieteni dar ce zicea unu nu era in acord cu celalalt ,citu parea a vorbi cu bun simt fata de isar care niciodata nu mi-a facut impresie buna , pemtru mine isar aduce cu unu care daca ar ajunge sef la bnr ,fara a-l lua in brate pe (isar)escu ar fi in stare sa joace toata rezerva cu aur cu tot intr-un tripou la las vegas, deci acest citu care s-a transformat din economist i n politician adica in vinzator de iluzii si manipulator sa ne zica cum s-au platit oensiile si salariile pina acum inclusiv perioada cind a fost usl la guvernare cu boc cu tpt sistemul de pensii este o schema piramidala asa cum a zis ioan (nelu) botis zis gura de aur de a fost matrasitt de urgenta cit despre salarii ideea de opozitie fata de psd le-a terminat base cu acea taiere de 25%, o mare greseala politica , in mintea oamenilor a ramas idea ca singurul garant al pensiilor si salariilor a ramas partidul lui iliescu si vor cistiga alegerile chiar daca psd-istii se vor lua la bataie in parlament, pe omul de rind nu-l intereseaza asa ceva , ei stiu una si buna , votezi psd ai pensia asigurata si poate baiatu sau fata mamii sau tatii capata ceva 'de la partid '

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb