FLORIN CÎŢU: ''Mâine în BEx vom discuta toate variantele privind şefia Camerei Deputaţilor''

G.U.
Politică / 27 septembrie 2021

''Mâine în BEx vom discuta toate variantele privind şefia Camerei Deputaţilor''

Preşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, a declarat, astăzi, că în şedinţa Biroului Executiv al partidului de marţi vor fi discutate toate variantele privind şefia Camerei Deputaţilor, după demisia din această funcţie a lui Ludovic Orban, şi va fi aleasă cea mai bună dintre acestea, informează Agerpres.

"Mâine în BEx vom discuta toate variantele şi vom vedea care este cea mai bună variantă pentru PNL", a afirmat Florin Cîţu, la sediul partidului.

Întrebat dacă a mai discutat cu Ludovic Orban, care şi-a depus demisia la PNL, Cîţu a spus: "Am discutat, ieri, la Consiliul Naţional, exact despre această temă şi a rămas că vom clarifica detaliile în BEx-ul de mâine".

Premierul a subliniat că demisia este "o decizie unilaterală".

"Demisia este o decizie unilaterală a celui care are funcţia. Haideţi să nu încurcăm lucrurile. Mâine în BEx discutăm ce e mai bine pentru PNL. Sunt două lucruri total diferite", a explicat Florin Cîţu, întrebat cum vede faptul că Ludovic Orban şi-a depus demisia la partid şi nu la Parlament.

Acesta a mai spus că nu există niciun parteneriat "pe persoană fizică" cu preşedintele Klaus Iohannis, notează sursa citată.

"Parteneriatul este între PNL şi preşedintele Klaus Iohannis şi este mai puternic ca niciodată. Am spus asta şi o voi spune în continuare. Deci, nu există aşa ceva - parteneriat pe persoană fizică", a completat Cîţu.

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat la conducerea PNL, că îl felicită pe premierul Florin Cîţu pentru victorie şi a anunţat că el nu va mai avea niciun fel de parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis.

"Între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat", a afirmat Orban.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Citu incepe deja sa cataie! PDL-ul va discuta toate doua variante privind sefia deputatilor: il ling pe Orban sau lasa sefia PSD-ului! Astia au ajuns ca la Eurovision, au vrut neaparat sa castige si-apoi au constatat ca-i costa prea mult. Nici macar ca la olimpice, unde iei spoiala de aur dar macar ramai cu onoarea!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb