Florin Cîţu: "Marcel Ciolacu şi PSD nu vor să facă reformele din PNRR"

S.B.
Politică / 23 martie 2023

Florin Cîţu: "Marcel Ciolacu şi PSD nu vor să facă reformele din PNRR"

Fostul premier liberal Florin Cîţu a acuzat că Marcel Ciolacu şi PSD nu vor să facă reformele din PNRR şi astfel riscăm ca România să piardă aproximativ 20 de miliarde euro, informează news.ro.

El mai propune ca toţi socialiştii să plece de la guvernare şi atunci vor fi realizate aceste reforme, iar apoi vor putea fi aduşi toţi aceşti bani în ţară.

"Marcel Ciolacu şi PSD nu vor să facă reformele din PNRR. Este evident pentru toată lumea că în acest ritm pierdem aproximativ 20 de miliarde euro din PNRR", a scris Florin Cîţu, joi pe Facebook.

Liberalul propune "să plece toţi socialiştii de la guvernare şi veţi vedea că facem aceste reforme şi aducem toţi banii din PNRR în ţară".

"Până acum s-au încasat doar banii din prima tranşă care a fost încheiată când eram preşedinte al PNL şi Dan Vilceanu la MIPE. De atunci nu a mai intrat în România niciun ban din PNRR. România are nevoie de aceşti bani pentru dezvoltare. Cine nu face reformele trebuie să răspundă personal pentru subminarea economiei naţionale", a completat Cîţu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat joi, că abordarea din toată Uniunea Europeană este cu legi speciale pentru apărare şi ordine publică, iar acestea nu sunt pensii speciale. Nu spun că anumite pensii nu au fost mai mari decât în activitate, acest lucru a fost stipulat în lege şi corectat, legea este pentru viitor, nicio lege nu se dă pentru trecut, a spus Ciolacu.

El a mai precizat că "Comisia ne cere o lege responsabilă şi sustenabilă pentru viitor" şi a admis că s-au făcut unele abuzuri, pentru că nu poţi să ai sute de milioane pensie, însă "acest lucru s-a îndreptat prin lege".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Doar PSD ? Sau si cu PNL ?

    oltean prost si balbait...

    Ai imprumutat tara pe generatii 

    Avem doar hoți la guvernare. Trebuie desființate toate partidele politice! Revoluțieee!

    Prevederile cuprinse in PNNR, multe nu sunt indreptate inspre "propasirea materiala si spirituala a poporului roman' , pentru care ai si ati jurat cu mana pe Cartea Sfanta sa actionati si sa luptati tu si voi, cei care l-ati conceput si l-ati sustinut la UE.

    Multe din prevederile din PNNR sunt destinate infometarii si saracirii populatiei care traieste acum in Romania si mai ales a celor care vor trai in viitor. Multe prevederi sunt adevarate atentate la adresa dezvoltarii si progresului Romaniei si a poporului roman, a viitorului Romaniei si a copiilor nostrii.  

     

    PNNR, asa cum l-ati conceput voi este de fapt un complot impotriva Romaniei si a poporului roman.  

    Sunteti vinovati de toate relele de care se lovesc acum guvernantii de astazi, prevazute in acest document. Toate loviturile la adresa pensionarilor romani, prevazute ca vesnicele "reforme", inutile si cretine, impuse mereu de europeni, care terorizeaza din 89 incoace poporul roman, au fost excretate de minti voastre bolnave, infantile si rauvoitoare.  

    PNNR este un instrument conceput "noaptea ca hotii" de dusmanii Romaniei si a poporului roman, de tradatorii de neam si tara, care au complotat cu necinstitii de la "Comisia Europeana" si au pus in mana lor un alt instrument de santaj, inlocuind astfel MCV-ul altor hoti si dusmani ai natiei, instrument cu care ei sustrag fondurile cuvenite de drept Romaniei ca stat membru si le redirijeaza conform intereselor lor, necinstite.  

    Iar voi, cei care ati conceput acest rahat, acum asteptati ca si ei, cu sacul, sa va curga milioanele sau poate miliardele sustrase sau care vor fi sustrase de la poporului roman si Romaniei. 

    Ca altfel ce te-ar . ute grija de "reforme"  

    Romanii sunt cetateni ai UE si au aceleasi drepturi ca olandezii, germanii, francezii, .... si.., asa ca PNNR-ul vostru nu poate sa induca discriminarea pensionarilor romani cu 9,4 % , desconsiderarea militarilor, infometarea, saracirea, suferinte traume si stres si... cetatenilor romani.  

    Problema PNNR-ului, document pagubitor pentru romani si Romania, emis si inaintat la UE pe usa din dos, de cativa indivizi, fara a fi dezbatut de romani, problema acestui mijloc de terorizare prin santaj financiar a Romaniei si a poporului roman ar trebui sa fie in atentia justitiei inclusiv a celei comunitare.  

    Si, Romania, ori este stat membru al UE, organizatie cinstita si prietena a Romaniei si a poporului roman, cu drepturi depline si in care ea, Romaniea sa fie tratrata cinstit si drept, ori trebuie sa se orienteze spre China, tara de care ne leaga o lunga si puternica prietenie.  

     

    1. Dupa 1989,ROMANIA,a devenit prima COLONIE din EUROPA,in care poporul roman, a fost adus la starea de IOBAGI.Azi,Romania,este tratata ca o TARA de mana a doua cu sprijinul celor care sau aflat la conducerea tari. Dintro tara infloritoare,cu o industrie dezvoltata insa declarata de TRADATORI ai natiei romane care au declarat ca INDUSTRIA noastra este UN MORMAN de FIARE VECHI,care a fost DEMOLATA si DISTRUSA prin vanzarea pe doi lei STRAINILOR care au SARACIT poporul roman,au lasat pe drumuri milioane de romani,in timp ce TRADATORII romani sau IMBOGATIT,iar muncitorii au fost nevoiti sa ia drumul BEJENIEI, lucrand pentru noii STAPANI. Cu o AGRICULTURA INFLORITOARE care dadea de munca TARANILOR romani,a fost pusa pe BUTUCI iar TARANII,au fost nevoiti sa isi vanda pamanturile STRAINILOR,care incet dar sigur,au DISTRUS toate COMBINATELE de PORCI(unele din cele mai mari din europa),fermele de OVINE si BOVINE,Combinatele AVICOLE care satisfaceau din plin nevoile romanilor,FABRICILE de UTILAJE AGRICOLE,pentru ca TARANII romani,sa treaca la AGRICULTURA de SUBZISTENTA lucrand pamanturile ca in evul mediu cu BOII si VACILE puse la JUG. STRAINII,au profitat de faptul ca ROMANII ramasi acasa nu mai aveau forta sa protesteze,iar cei PLECATI in OCCIDENT au fost AMENINTATI ca daca nu voteaza asa cum le place OCCIDENTALILOR sau SUPUS. Toti cei trei PRESEDINTI de DREAPTA din fruntea TARII,au fost niste TRADATORI. CONSTANTINESCU un HABARNIST,care a crezut ca ROMANIA se reduce la STUDIEREA unor PIETRE,a DARUIT o parte din TERITORIUL ROMANIEI,UKRAINEI,care azi,nu numai ca face un GENOCID cu populatia ROMANEASCA din MARAMURESUL ISTORIC si BUCOVINA de NORD,dar ne si UMILESTE . BASESCU,a domnit doua MANDATE si el a PREDAT TARA STRAINILOR pentru ca el si CAMARILA PDL sa DISTRUGA ROMANIA. A venit apoi IOHANNIS,un PROFESORAS de PROVINCIE care in afara de INTERESELE lui si ale familiei sale,nu a facut nimic pentru ROMANIA si ROMANI,definitivand SARACIREA ROMANIEI si ROMANILOR.Cum sa putut toate aceste NENOROCIRI abatute asupra TARII si ROMANILOR.? TRADATORII,au fost SPRIJINITI PUTERNIC de PRESA ASERVITA PUTERII,in FAVOAREA OBTINERII de SALARII ASTRONOMICE si UMILIREA TARII si ROMANILOR. Apoi,SERVICIILE sau VANDUT si ele STRAINILOR,iar JUSTITIA,sub conducerea PRESEDINTILOR s-a transformai intr-un FEL de INCHIZITIE pentru ROMANII care au mai avut CURAJ sa le arate FARADELEGILE pe care ei impreuna cu cei cu care au condus,au fost bagati la PUSCARIE si chiar UCISI. AZI,ROMANIA,este un STAT ESUAT,declarat astfel chiar de catre PRESEDINTELE TARII,iar TOTI acesti TRADATORI sau IMBOGATIT mai mult ca OLIGARHII RUSI sau UKRAINIENI. TARA,nu mai este condusa de ROMANI ci de STAPANII COLONIEI,care au CONDAMNAT ROMANII la UMILINTA si SARACIE. ROMANI,daca vreti sa nu disparem ca TARA,LUATI EXEMPLUL FRANCEZILOR.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb