Florin Cîţu respinge consensul PNL-PSD pe certificatul verde

S.B.
Politică / 12 noiembrie 2021

Florin Cîţu respinge consensul PNL-PSD pe certificatul verde

Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, vineri, că nu este de acord cu soluţia acceptată iniţial în negocierile PNL şi PSD, pe certificatul verde, potrivit căreia angajaţii de la stat se pot testa timp de 60 de zile, pentru accesul la locul de muncă, informează news.ro.

"Nu sunt de acord, cei care nu s-au vaccinat să se testeze, dar nu pe banii celor de la buget", a spus Cîţu, la sediul partidului.

Punctul de vedere al preşedintelui PNL este în totală contradicţie cu înţelegerea anunţată de Nelu Tătaru şi Alexandru Rafila, joi, după negocierile pe domeniul sănătate, potrivit căreia este posibil ca angajaţii de la stat să se testeze gratuit, timp de 60 de zile, după introducerea obligativităţii certificatului verde.

Întrebat ce mandat a avut Nelu Tătaru, în negocierile de joi cu PSD-ul, Florin Cîţu a spus că nu ştie ce mandat a avut acesta însă PNL nu este de acord cu acest principiu.

"Nu ştiu ce mandat a avut, eu vă spun că eu nu sunt de acord cu aşa ceva, PNL nu este de acord, ca principiu, pentru cei care nu se vaccinează, să fie testaţi pe costurile celorlalţi cetăţeni din România care sunt vaccinaţi. Vaccinul este gratuit în România, deci ca principiu, vorbim, haideţi să găsim altă formulă", a spus el, precizând că nu este normal să îi punem pe cei vaccinaţi să plătească pentru cei care nu s-au vaccinat, ca să se testeze, acest lucru fiind, în opinia sa, "inadmisibil".

Despre divergenţele din cadrul negocierilor cu PSD, Cîţu a precizat că s-au înţeles pe foarte multe lucruri şi asta nu înseamnă decât că trebuie să mai discute.

"Mâine cred că vom avea din nou discuţii pe acele sectoare unde nu am avut încă o concluzie favorabilă", a arătat preşedintele PNL.

Întrebat despre discuţiile pe propunerea de premier, Cîţu a spus că trebuie luate pe rând şi a precizat că nu s-a convocat nicio şedinţă BPN. "Îl vom convoca când vom avea o soluţie", a adăugat el.

Despre o posibilă întâlnire a celor trei lideri, Florin Cîţu, Marcel Ciolacu şi Kelemen Hunor, cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru stabilirea propunerii cu care vor merge la Cotroceni, Florin Cîţu a răspuns: "Orice este posibil".

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Oare, Potaia asta turbata asupra neamului romanesc, o fi constienta de ce o asteapta in cazul in care cade in mainile romanilor?

    1. nu, nu e deloc constient .... tocmai asta e farmecul lui, fapt pentru care eu il ador. :)

      nu vede cata furie populara s-a acumulat :)  

      nu il face asta absolut fermecator , ca un fel de imitatie, ca o fantosa de dictator ?!? ....  

      mie mi se pare un dulce :)

      iti dai seama ? daca a ajuns sa aiba majoritatea fanilor pe Fb din Vietnam si Thailanda si China si Mongolia ???? Are loc internationalizarea politicii sanitar-dictatoriale a d-lui Citu! Nu e extraordinar acest lucru ???  

      Eu unul, nu vreau un astfel de individ "dulce" si "absolut fermecator", tocmai pe pielea noastra!

      nici eu... dar pe moment ma bucur de experienta :)

    BISERICA ȚINTĂ. Preoții ar putea fi împiedicați să mai intre în biserici dacă se votează sinistrul Certificat de vaccinare. Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept avertizează toate cultele religioase din România.

    Pe 1 octombrie, în preajma pelerinajului de Sfânta Parascheva, aparea in spatiul public avertismentul că premierul pe atunci încă nedemis al României, Florin Cîțu, plănuiește introducerea certificatului de vaccinare în Biserică. Pelerinii care doresc să intre în biserică ar trebui, teoretic, să prezinte dovada vaccinării sau a trecerii prin boală, a transmis Agerpres din declarația lui Cîțu făcută joi, 30 septembrie, la TVR 1. 

    Pe 28 octombrie, președintele CNCD, Asztalos Csaba, a declarat atunci la Interviurile Digi24.ro că și accesul în biserici ar trebui condiționat de certificatul Covid. „E o discrepanță între faptul că în lăcașurile de cult se intră fără certificat”, a opinat Csaba. 

    În tot acest timp reprezentanți mai mult sau mai puțin vrednici ai instituției au preferat să meargă cu sistemul intrând în hora vacciniștilor deși Patriarhul BOR a interzis prin Ordin scris clerului să se mai exprime PRO sau contra vaccinării. Propaganda penibilă, ca să nu spunem abjectă, pentru injectarea românilor cu niște seruri experimentale, nu a îmbunat prea mult sistemul ticăloșit, care acum se reîntovărășește fără jenă chiar cu cei pe care i-a demonizat timp de șapte ani. 

    Fără nici un fel de scrupule, același sistem pe care îl slujesc propagandiștii vaccinării este gata să introducă pumnalul până în prăsele în spatele preoților și pastorilor din România. Și tu, Brutus?, ar putea spune Patriarhul. 

    Iată că Cîțu, de mână cu școlita la Moscova Raluca Turcan, a introdus un amendament la proiectul ultra-abuziv al certificatelor de vaccinare care vizează exact cultele religioase și păstorii lor. 

    Conștientă de importanța acestor manevre, societatea civilă românească reactivă, reprezentată în acest caz de Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept, condusă de neobosită avocată Elena Radu - care tocmai a reușit anularea a trei Hotărâri de Guvern ilegale și anti-umane din panemie - sare în ajutorul cultelor religioase din România. 

    Printr-o Scrisoare, CASD transmite cultelor că în cazul în care se va vota „Certificatul verde” viața religioasă din România va fi afectată dramatic deoarece personalul cultelor are calitatea de angajat, iar legea li se va aplica direct. Cu alte cuvinte, preoții ar putea fi obligați să se vaccineze sau, dacă nu, să se testeze la fiecare intrare în biserică, respectiv lăcaș de cult, în caz contrar urmând să li se interzică accesul în casa Domnului. 

    Cu doar câteva zile înainte de acest foarte posibil deznodământ nefast - având în vedere înțelegerile murdare dintre PNL și PSD, ca și cele dintre UDMR și USR - toți credincioșii ar trebui să se gândească serios și să conștientizeze cum le va afecta viața religioasă introducerea așa zisului „certificat verde” de inspirație nazist-bolșevică prin condiționarea intrării preoților în biserică. Iar după preoți, fiți siguri, vor urma credincioșii 

    Acum o să vedem și câți creștini mai sunt prin Parlament, pentru a respinge aceste pretenții aberante și anti-constituționale. 

    Se duc pe CAS si CASS, deci cum statul plateste testele, omul plateste o sanatate de care nu beneficiaza (sau beneficiaza de vaccin pe paine, de spitale in care ard, in care te culci noaptea sanatos si te trezesiti mort a doua zi), de lipsa de medicamente, ca spunea GENIUL TARGU-MURESULUI, SAVANT DE RENUME MONDIAL, ca sunt toxice, de lipsa de tehnici anti-cancer, anti-diabet, anti-aging!? Catzu nu s-a trezit din betia din Iowa nici acum, sper sa-l lamureasca tipii din SUA ca nu si-a ispasit pedeapsa! Si sa-l ia inapoi la inchisoare, ca e sau nu e Robinet la putere (sac!) Poate ~agenturili~...! OMUL E JEFUIT DE SISTEMELE DE SANATATE! In unele orase conduse de ~Totalitura NAZISTA~ (vorba din 89), roboteii pentru plata cu coduri de bare si bancomatele stradale au disparut! Sa se vaccineze oamenii si apoi sa plateasca! Poate nu mai platesc deloc!

    1. Ma ascund in desert! Fuck your shitty Nazi Stupid Civilization! ~Trezesti~ se speluieste corect!

    > nu este normal să îi punem pe cei vaccinaţi să plătească pentru cei care nu s-au vaccinat

    Ce tare. Pai... 70% din populație e nevaccinata. Deci majoritatea plătește pentru vaccinuri. Și tot aceasta majoritate ar plati pentru testare. 

    De fapt, e noaptea minții că țara s-a împrumutat la maxim pentru a trece de pandemie și tot a pus lumea sa se testeze de banii lor. 

    "nu este normal să îi punem pe cei vaccinaţi să plătească pentru cei care nu s-au vaccinat, ca să se testeze, acest lucru fiind, în opinia sa, "inadmisibil"."

    cineva sa ii explice blandului domn Citu ca:  

    1. majoritatea oamenilor din tara asta SUNT NEVACCINATI !  

    2. MAJORITATEA OAMENILOR DIN TARA ASTA MUNCESC ! (deci platesc CASS-fonduri sanatate cand le vine salariul)  

    3. Asadar, in baza argumentelor 1. si 2. ce a zis Citu e o manipulare pentru idioti.  

    DE FAPT DIN BANII NEVACCINATILOR S-A DAT MEGA-TZEAPA FINANCIARA CU CELE 120 MILIOANE DE DOZE DE SER ANTI-COVID , s-au platit toate necesitatile sanitare, etc...  

    Acum in opinia blandului domn dictator Citu ... cei nevaccinati de la privat nu merita si ei un mic test anti-covid platit CONTINUU (nu doar 60 de zile) pentru a li se da voie sa produca taxe in continuare (pentru bunastarea porcilor guvernamentali???) ?

    Ca de fapt privatii produc efectiv... cei de la stat stau pe bani recirculatiin interiorul sistemului, PRIVATII SUNT ADEVARATII PRODUCATORI ...  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb