Florin Niculescu, noul director de subscrieri al Asirom VIG

A.C.
Bănci-Asigurări / 6 iulie 2017

Florin Niculescu

Florin Niculescu

Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG), companie ce se ocupă de asigurări, îl numeşte pe Florin Niculescu în funcţia de director al Diviziei de Subscrieri şi Reasigurări, potrivit unui comunicat de presă.

Juraj Lelkes, CEO Asirom VIG a declarat: "Credem că schimbarea vine din interior şi luăm în mod constant măsuri pentru a ne perfecţiona. Astfel, ne concentrăm pe a avea alături cea mai bună echipă de profesionişti, care să deservească şi să vină în întâmpinarea clienţilor noştri. Ne bucurăm să îl avem alături pe Florin Niculescu, care vine cu o suită importantă de cunoştinţe în industrie şi o expertiză centrată pe client - calităţi pe care dorim să le valorificăm la nivelul întregii echipe. Asirom VIG astăzi este o companie mai puternică, mai încrezătoare şi mai pregătită să facă faţă atât provocărilor, cât şi oportunităţilor din piaţă. Prin urmare, vom continua să ne dezvoltăm, vizând creşterea sustenabilă şi performanţa sănătoasă pe termen lung".

Florin Niculescu a precizat: "Am avut mereu convingerea că succesul procesului de subscriere, pentru toate părţile implicate - clienţi, asigurator, intermediari -, necesită o înţelegere profundă a expunerilor la risc şi a nevoilor specifice clienţilor. Astfel, sunt încântat să mă alătur echipei de profesionişti a Asirom VIG, care se concentrează pe maximizarea satisfacţiei clienţilor şi pe colaborarea pe termen lung cu aceştia. Mi-am propus să lucrăm îndeaproape şi să obţinem rezultate excepţionale alături de partenerii noştri".

Asirom VIG are o cotă de piaţă de 11,4% şi este a treia companie din piaţa de asigurări, conform datelor pe 2016 ale Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), citate în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb