Florin Roman: "PNL Alba nu face nicio alianţă cu PSD pentru alegerile locale"

R.S.
Politică / 29 martie

Florin Roman: "PNL Alba nu face nicio alianţă cu PSD pentru alegerile locale"

Deputatul PNL de Alba Florin Roman, coordonator campaniei formaţiunii pentru alegerile locale, anunţă că în judeţul Alba PNL nu va face alianţă cu PSD pentru scrutinele locale. Roman anunţase, cu câteva zile în urmă, că PNL se "bate cu toţi" şi "mai ales cu PSD" la alegerile locale, potrivit News.ro.

"PNL Alba nu face nicio alianţă cu PSD pentru alegerile locale, cât timp acest partid este condus la nivel local de cuplul netradiţional Negrescu-Mureşan! Suntem capabili să câştigăm prin noi înşine atât CJ Alba, cât şi Primăria Alba Iulia, prin candidaţii noştri, Ion Dumitrel, respectiv Gabriel Plesa. În Alba, fără PSD!", a scris Florin Roman, astăzi, pe pagina sa de socializare, relatează News.ro.

În mesajul postat, Roman reia sintagma "cuplu netradiţional" pe care a folosit-o în mai multe rânduri la adresa celor doi lideri ai filialei judeţene PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu şi subprefectul Corneliu Mureşan, conform sursei citate.

Nici tema luptei PNL împotriva PSD la alegerile locale nu este una nouă în mesajele transmise public de Florin Roman. În urmă cu două zile, când s-a anunţat că va coordona, la nivel naţional, alegerile locale pentru PNL, Roman scria că PNL se "bate cu toţi" şi "mai ales cu PSD" la locale, notează News.ro.

"Am fost desemnat azi de Biroul Politic National al PNL să coordonez la nivel naţional alegerile locale, alături de alţi doi liberali cu origini din Alba. Rareş Bogdan coordonează alegerile europarlamentare, iar Dan Motreanu coordonează alegerile prezidenţiale. Primul mesaj către liberali este că mergem peste tot separat cu excepţia Bucureştiului şi a municipiilor reşedinţă de judeţ unde sunt primari USR în funcţie. Deci ne batem cu toţi inclusiv cu PSD! Sau mai ales cu PSD spun eu, la alegerile locale!", a scris Florin Roman pe 26 martie, pe pagina sa de socializare, precizează News.ro.

El a adăugat: "Au mai luat primari liberali şi pe vremea lui Ponta şi tot am câştigat alegerile prezidenţiale! Aşadar curaj, mobilizare, candidaţi valoroşi şi victoria va fi a noastră! Mulţumesc colegilor liberali din ţară pentru încredere!", scrie sursa citată.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. PNL se va lupta cu toti si va iesi din cursa cum aiesit el din batalia sustinuta in parlament.Oare membrii PNL nu constientizeaza situatia in care au adus, conducatorii lor , partidul? Se intorc bratenii in pamant vazand pe mana cui a ramas partidul.EPIGONI .

    E bine ca s-au gandit.. eu care sunt PNList convins nu stiam cu cine sa votez... acum cand vad PNLul delimitat clar de PSD mi-e mai clar pe cine ar trebui sa pun stampila, nu mai am o ezitare.

    1. Si pe Carstoiu pui stampila, sau pe Negoita la sect 3, sau pe Ciolacu presedinte??

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb