Florin Roman spune că Dăncilă "minte" în declaraţia de avere, întrucât nu şi-a menţionat "colecţia de ceasuri placate cu aur şi argint"

V.V.
Politică / 21 noiembrie 2019

Florin Roman

Florin Roman

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, afirmă că liderul PSD, Viorica Dăncilă, a "minţit" în declaraţia de avere, întrucât nu a menţionat "colecţia de ceasuri placate cu aur şi argint", pe care le era obligată să le declare întrucât valoarea lor cumulată ajunge la 5.000 de euro. Roman susţine că nu este vorba despre un singur ceas, la care a făcut referire anterior, ci de mai multe, cu preţul de catalog între 7.000 şi 30.000 de euro. "Este în interesul Vasilicăi Dăncilă să ceară ANI un control de verificare a averii, pentru că realitatea arată grave neconcordanţe cu declaraţia de avere! Asta, sigur, dacă nu are nimic de ascuns!", mai spune Roman.

Florin Roman susţine, într-o declaraţie de presă, că sunt cel puţin cinci evenimente publice din mandatul fostului premier, actualmente candidat din partea PSD la Preşedinţia României, în care Vasilica Dancilă poartă ceasuri din game de lux, de aur, dar şi de argint.

Potrivit acestuia, preţul de catalog al acestor ceasuri de lux variază între echivalentul a circa 7.000 de euro şi circa 30.000 de euro.

"Deşi legea prevede foarte explicit că aceste bijuterii trebuie declarate în declaraţia de avere, dacă valoarea lor CUMULATA însumează 5000 de euro, Vasilica Viorica Dancila a minţit sub sancţiunea incidenţei Codului Penal. După ce am semnalat cazul ceasului de aur purtat de Viorica Dancilă, cea care plânge de mila pensionarilor, dar îşi etalează opulenţa şi bogăţia, candidatul PSD s-a încurcat în minciuni. De altfel, promisiunea făcută în faţa jurnaliştilor, că o să vină să prezinte ceasul, a rămas o simplă promisiune! Pentru că Vasilica Dancilă minte şi fuge cu laşitate de adevăr", susţine Florin Roman.

El adaugă că a aşteptat o "clarificare publică" pe acest subiect, dar aceasta nu a venit.

"Din acest motiv am revenit cu precizarea că nu vorbim de un singur ceas de aur nedeclarat, ci de o colecţie de ceasuri placate cu aur şi argint, pe care Vasilica Dancilă era obligată conform legii să le declare. Care înseamnă echivalentul a sute de pensii pentru românii de rând. La fel a minţit şi în cazul casei de la Predeal, despre care a spus ca este... nefinalizata! Minciuna: procesul verbal a fost semnat anul trecut, motiv pentru care a fost şi plătit impozitul pe teren! De ce minte doamna Dăncilă? Pentru a poza în faţa electoratului PSD ca un candidat sărac şi cinstit ca ideologul Ion Iliescu!", spune Roman.

El afirmă că "este în interesul Vasilicăi Dăncilă să ceara ANI un control de verificare a averii, pentru că realitatea arată grave neconcordanţe cu declaraţia de avere! Asta, sigur, dacă nu are nimic de ascuns!".

În 13 noiembrie, liderul deputatilor PNL, Florin Roman, afirma că Viorica Dăncilă nu a trecut in declaraţia de avere Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate, cu o valoare de catalog de 83.678 lei, echivalentul a 119 pensii.

Ulterior, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirma că acel ceas este primit cadou de la soţul său, susţinând că nu l-a trecut în declaraţia de avere întrucât nu valorează mai mult de 5.000 de euro.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. N-are decat sa ia exemplu de la Isarescu... "Conform fisei fiscale". Si nenea asta de unde stie ca are ea colectie de ceasuri? I-a intrat in casa prin efractie?

    1. Daca are un ceas declarat inseamna ca e mai multe ca doar nu are nici adresa fixa in bucuresti.

    Domnule Marinescu cum este cu rostogolirea de stiri false , neverificate ? Doamna Dancila a respins acuzatiile domnului Roman. Sa-l credem pe cuvant pe domnul Roman ?

    In rest numai de bine. 

    1. BINENTELES , CA MINTE !!! SI , NU NUMAI EA , MINTE !!! IN TARA ASTA , CU UN ASEMENEA FISC , INAPOIAT , SI RETROGRAD , CAM TOTI BOGATASII , MINT !!! SI , CA DE OBICEI , PE EI , NU-I DERANJEAZA NICIODATA , NIMENI !!! N-AVEM POLITIE , N-AVEM PRIMARI , N- AVEM PADURARI ; IN SCHIMB , AVEM UN SISTEM MEDICAL , CARE TE OMOARA !!! VEDETI ??? TOT AVEM CEVA !!! AFERIM !!! SI , UN SISTEM MINUNAT , DE TERMOFICARE , DE TIP SOVIETIC , CU 4145 DE KILOMETRI DE TEAVA , DE DIFERITE DIMENSIUNI , BAGATE IN MOD TEMBEL , PE SUB PAMANT , UNDE APA DE LA PLOI , SI ZAPEZI , LE RUGINESTE , SI LE MACINA NEINCETAT !!! REZULTATUL ??? MII SI MII DE SPARTURI SI FISURI , MAI MARI , S-AU MAI MICI , PRIN CARE APA FIARTA SE SCURGE IN PAMANT , ZI SI NOAPTE !!! VEDETI ??? TOT AVEM CEVA !!! DE PE 27 OCTOMBRIE , SI PANA ACUM , 22 NOIEMBRIE 2019 , N-AM AVUT 3 ZILE DE CALDURA IN CALORIFERE !!! SI TOTUSI , O SA VINA FACTURA DE PLATA , LA CALDURA !!! VEDETI ??? TOT AVEM CEVA !!! FACTURA !!! CE MAI CONTEAZA , CA '''''' SARMANA '''''', VIORICA-VASILICA , A '''''' UITAT '''''', SA TREACA IN DECLARATIA DE AVERE , UN CEAS PRAPADIT !!! CE DACA COSTA 10 - 15 -20 000 DE EURO , S-AU CAT COSTA ??? BANII ASTIA INSEAMNA PENTRU EA , BANII DE SIRETURI !!! S-AU DE SEMINTE !!! MAI , NIMIC !!! CE , ATATA SCANDAL ??? AAA , UITAT !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb