FONDATORII MIELE: "România este în continuare foarte atractivă pentru investitori"

Andrei Stan
Companii / 15 iunie 2016

Piaţa de electrocasnice va continua să înregistreze creşteri de minimum 10% pe an, potrivit acestora

Fondatorii şi proprietarii companiei de electrocasnice Miele, Reinhard Zinkann şi Markus Miele, consideră că ţara noastră este în continuare atractivă pentru investitori, motiv pentru care compania analizează extinderea pe această piaţă.

"Pentru Miele, România este una dintre ţările cu cel mai rapid ritm de creştere din lume. Anul trecut, am crescut cu 64% şi trendul se menţine şi anul acesta. România este în continuare atractivă pentru investitori, iar Miele analizează extinderea pe această piaţă, pe fondul unei evoluţii pozitive înregistrate în ultimii ani", a declarat Markus Miele, se arată într-un comunicat al companiei trimis redacţiei.

Potrivit estimărilor Miele, în următorii trei ani, piaţa de electrocasnice va continua să înregistreze creşteri de minimum 10% pe an.

"Piaţa de electrocasnice din România se maturizează de la an la an, iar faţă de 2007, când am deschis operaţiunile cu Miele Appliances, observăm o atenţie şi mai mare din partea consumatorului pentru calitate, design premium şi tehnologie de ultimă generaţie. La Miele, ne-am setat ca scop principal să avem, pe lângă cele mai fiabile produse, şi cele mai avansate tehnologii în materie de electrocasnice premium înaintea tuturor", a afirmat Reinhard Zinkann.

Cei doi fondatori ai companiei Miele sunt prezenţi în ţara noastră pentru lansarea primului frigider din lume cu front de tablă neagră, pe care se poate desena cu creta.

România este una dintre puţinele ţări în care producătorul german de electrocasnice este prezent atât cu divizia de vânzare şi distribuţie, Miele Appliances, cât şi cu o fabrică de componente, Miele Tehnica de la Braşov.

Miele este un producător independent de echipamente electrocasnice premium din lume. La nivel global, compania are peste 17.700 de angajaţi, este prezentă în 47 de ţări prin subsidiarele proprii de vânzări şi în 50 de ţări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor. În anul financiar 2014/2015, a obţinut vânzări în valoare totală de 3,5 miliarde de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb