Ford Trucks deschide la Bucureşti cel mai mare sediu al său din Europa

ADI IACOB
Ziarul BURSA #Companii / 10 mai 2017

Ford Trucks deschide la Bucureşti cel mai mare sediu al său din Europa

Ford Trucks, companie care a intrat pe piaţa locală în luna decembrie a anului trecut, printr-un parteneriat cu Cefin Trucks, a inaugurat ieri, în mod oficial, sediul său din România, care este cel mai mare birou pe care compania îl deţine în Europa.

Potrivit lui Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks - unic importator şi distribuitor de camioane Ford în România - investiţia în noul sediu a însemnat 400.000 de euro în infrastructură şi 3,5 milioane de euro în stocul disponibil de peste 40 de camioane. Acestor investiţii li se adaugă şapte milioane de euro care au fost cheltuiţi anterior pentru construcţia sediului.

Sediul Ford Trucks este situat pe autostrada A1 şi beneficiază de o suprafaţă dedicată de 17.000 mp. Spaţiul este împărţit într-o clădire de aproape 3.900 mp, parcare de 13.000 mp, suprafaţa totală a birourilor de aproape 1.700 mp şi suprafaţa totală a service-ului şi depozitului de piese de schimb de aproape 3.000 mp.

Serviciile disponibile în cadrul sediului sunt: vânzări, servicii post-vânzare şi piese de schimb.

În acest sediu se află centrul de service al companiei Cefin Trucks, cu un număr de 85 de angajaţi. Unitatea înregistrează o medie de 600 de reparaţii pe lună şi are o capacitate de reparaţii simultane însumând până la 25 de vehicule (camioane sau semiremorci).

Obiectivul Ford Trucks este să realizeze o penetrare a pieţei de peste 6% din volumele totale ale segmentelor sale ţintă.

Lisa King, director general adjunct al Ford Otosan Turcia, a afirmat: "În concordanţă cu strategia noastră globală pe segmentul camioane, Ford Trucks contiuă să dezvolte o reţea internaţională cu acorduri de distribuţie pe trei continente, în special în Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Rusia şi Turcia şi, cel mai recent, în Europa de Est. Întrucât am crescut deja prezenţa noastră în diferite regiuni ale lumii, Europa de Est este acum piaţa noastră prioritară. Suntem foarte încântaţi să anunţăm că acest sediu reprezintă unul dintre cele mai importante repere ale planului de distribuţie al Ford Trucks, deoarece este primul nostru pas în România şi cel mai important din Europa de până acum".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb