Forty Management şi Crystal Lagoons vor investi peste 630 milioane euro în lagune artificiale în Europa

F.D.
Companii / 15 noiembrie 2023

 Jean Pierre Juanchich, Director Global Business al Crystal Lagoons

Jean Pierre Juanchich, Director Global Business al Crystal Lagoons

Forty Management a anunţat că a încheiat un nou parteneriat cu Crystal Lagoons, pentru a dezvolta lagune artificiale in şapte noi oraşe din Europa: la Roma, Milano, Toulouse şi Sevilla vor fi dezvoltate proiecte de reconversie urbană verde de tip Lagoon City, iar alte trei oraşe, ce vor fi stabilite în viitorul apropiat, vor beneficia de lagune publice (Public Access Lagoons - PAL). Aceste dezvoltări implică un pipeline de 630 de milioane de euro şi se adaugă celor deja iniţiate la Bucureşti, Budapesta, Praga şi Varşovia, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Ne bucură enorm faptul că una dintre cele mai inovatoare companii din lume, care a inventat tehnologia lagunelor artificiale, a ales Forty Management pentru a demara aceste proiecte în întreaga Europă. Împreună cu partenerii noştrii de la Crystal Lagoons ne propunem să aducem marea în unele din cele mai frumoase oraşe de pe continent, să creăm comunităţi şi să îmbunătaţim calitatea vieţii prin proiecte sustenabile. Aspecte precum clima blândă, oportunităţile economice şi de piaţă pe care le-am identificat, dar şi sprijinul pe care îl vom primi din partea autorităţilor locale pentru proiecte de o asemenea anvergură, sunt câţiva factori care au contribuit la alegerea acestor oraşe pentru a scala conceptul Lagoon City. Astfel de criterii vor fi la fel de importante pentru a alege celelalte trei oraşe din Europa în care vom dezvolta lagunele publice", a afirmat Lucian Azoiţei, CEO Forty Management.

"Având în vedere că am identificat oportunităţi extraordinare în Europa, nu am fi putut avea un partener mai potrivit decât Forty Management pentru a duce inovaţiile Crystal Lagoons mai departe şi a accesa mai multe pieţe europene cu lagunele noastre cristaline. Experienţa Forty în proiecte inovatoare şi sustenabile, pe lângă succesul în dezvoltările exclusiv verzi, a condus la acest parteneriat pe termen lung. Sunt convins că vom avea o colaborare extrem de fructuoasă în următoarele decenii şi că împreună vom construi comunităţi vibrante în unele dintre cele mai uimitoare oraşe europene, cu impact pozitiv asupra economiilor acestora şi asupra turismului de agrement", consideră Jean Pierre Juanchich, Director Global Business al Crystal Lagoons.

Portofoliul Forty Management include în acest moment opt proiecte mixed-use de tip Lagoon City şi 11 proiecte de tip Public Access Lagoon, ce vor fi dezvoltate în şapte ţări - România, Ungaria, Cehia, Polonia, Italia, Franţa şi Spania, la care se adaugă trei hoteluri de lux cu un număr total de 695 de camere - Radisson Lagoon şi Crest Collection la Bucureşti, alături de hotelul din cadrul Lagoon City Budapesta (brand-ul hotelier va fi anuntat după finalizarea negocierilor, spre sfârşitul anului).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb