Forvis Mazars redefineşte industria serviciilor profesionale prin lansarea noii sale reţele globale de 5 miliarde de dolari

A.F.
Companii / 3 iunie

Forvis Mazars redefineşte industria serviciilor profesionale prin lansarea noii sale reţele globale de 5 miliarde de dolari

Două firme mari din industria serviciilor profesionale, Mazars, un parteneriat internaţional care operează în peste 100 de ţări şi teritorii şi FORVIS, o firmă de top în Statele Unite, lansează astăzi oficial o nouă reţea globală, Forvis Mazars, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, Forvis Mazars, o reţea globală în top 10, este cea mai mare reţea care a intrat în clasamentul global în ultimele decenii. Fiind o reţea formată din două companii, Forvis Mazars este unică pe piaţă şi oferă agilitatea, capacitatea şi acoperirea necesare pentru a sprijini clienţii oriunde în lume îşi desfăşoară activitatea. Această acţiune strategică aduce o alegere sporită pe piaţă, servind interesul public.

Echipa de leadership

Reţeaua este compusă din doi membri: Forvis Mazars, LLP în Statele Unite şi Forvis Mazars Group SC, un parteneriat internaţional care operează în peste 100 de ţări şi teritorii. Reţeaua va fi administrată cu ajutorul unei structuri care include un consiliu de conducere al reţelei globale, responsabil pentru a facilita colaborarea fără întreruperi şi a asigura calitatea livrării serviciilor clienţilor la nivel global.

Consiliul reţelei globale:

Herve Helias va fi primul preşedinte al Consiliului de conducere al reţelei globale. De asemenea, Helias îşi va continua mandatul în curs de desfăşurare în calitate de preşedinte al Comitetului executiv al Grupului Forvis Mazars Group, SC (fostul Mazars Group). Matt Snow, preşedinte al Forvis Mazars, LLP (fostă FORVIS, LLP) va fi vicepreşedinte al Consiliului de conducere al reţelei globale.

În Statele Unite, Tom Watson va continua să fie CEO al Forvis Mazars, LLP (fostă FORVIS, LLP) şi va face parte, de asemenea, din consiliul de conducere al reţelei. Rob Pruitt, Fran Randall şi Tim York de la Forvis Mazars, LLP vor face parte din Consiliul de conducere al reţelei globale.

David Chaudat, Pascal Jauffret, Veronique Ryckaert şi Phil Verity de la Forvis Mazars Group vor face parte din Consiliul de conducere al reţelei globale.

"Acest moment este foarte important pentru clienţii, profesia şi oamenii noştri. Mazars şi Forvis lucrează împreună de peste 20 de ani şi împărtăşesc angajamentul de a oferi o experienţă excepţională clienţilor. Suntem bine poziţionaţi pentru a oferi excelenţă pretutindeni, sub un singur brand global. Clienţii vor beneficia de servicii consistente, de înaltă calitate şi cuprinzătoare la nivel mondial, iar noi rămânem agili şi flexibili în raport cu nevoile lor specifice. Sunt extrem de mândru să fiu primul preşedinte al Consiliului de conducere al reţelei globale. Lucrând împreună, sunt încrezător că cele două firme vor continua să încurajeze echipa noastră să ridice standardele de servicii pentru clienţi, în timp ce vor aborda oportunităţile industriei pentru a susţine nevoile viitoare în pieţele locale.", a menţionat Helias.

"Forvis Mazars se bazează pe angajamentul nostru de a ne asculta clienţii, de a anticipa provocările cu care aceştia se confruntă şi de a oferi o experienţă de neegalat în tot ceea ce facem", a declarat Watson. "Această nouă reţea va debloca rapid noi oportunităţi pentru clienţii şi oamenii noştri, iar ambele grupuri pot avea încredere că luăm decizii gândindu-ne la succesul lor pe termen lung."

Sursa: IAB World Network rankings 2023.

Pe baza veniturilor din 2023 ale Mazars, 2,8 miliarde de euro (3 miliarde de dolari), şi FORVIS, 1,6 miliarde de euro (1,7 miliarde de dolari).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb