FOST CONSILIER AL LUI TRUMP, LA O CONFERINŢĂ QANON: "O lovitură de stat ca cea din Myanmar ar trebui să aibă loc şi în SUA"

J.P.
Internaţional / 31 mai 2021

"O lovitură de stat ca cea din Myanmar ar trebui să aibă loc şi în SUA"

Michael Flynn, fostul consilier pe probleme de securitate naţională al preşedintelui Donald Trump, a declarat la o conferinţă QAnon că o lovitură de stat similară celei din Myanmar ar trebui să aibă loc şi în America, conform Digi24.

Michael Flynn, fostul consilier pe probleme de siguranţă naţională al preşedintelui Donald Trump, s-a numărat printre principalii vorbitori la o întrunire QAnon, care a avut loc weekendul trecut în Dallas.

El a fost întrebat de un participant la conferinţă "de ce ceea ce s-a întâmplat în Myanmar (lovitura militară de stat - n.r.) nu se poate petrece şi aici". Întrebarea a fost întâmpinată cu urale şi aplauze din public.

"Nu există niciun motiv. Adică ar trebui să se întâmple şi aici. Nu există niciun motiv, aşa e", a răspuns Michael Flynn.

Potrivit Business Insider, care citează un site de monitorizare media, comunităţile QAnon au lăudat lovitura de stat din Myanmar şi ar fi favorabile unei asmenea lovituri şi în SUA, unde adepţii mişcării conspiraţioniste sunt convinşi în continuare că alegerile au fost fraudate şi că Joe Biden nu ar trebui să fie preşedinte.

Fostul general de armată Michael Flynn a pledat vinovat în 2017 pentru că a minţit FBI-ul cu privire la contactele sale cu ambasadorul Rusiei la Washington. El a fost consilierul lui Trump doar câteva săptămâni, până a izbucnit scandalul întâlnirii cu diplomatul rus.

Pe final de mandat, preşedintele Donald Trump l-a graţiat pe fostul său consilier pe probleme de securitate naţională, Michael Flynn, punând astfel capăt unui scandal judiciar care durează de trei ani.

În Myanmar a avut loc o lovitură de stat pe 1 februarie, în urma căreia Aung San Suu Kyi, şefa partidului Liga Naţională pentru Democraţie (LND), aflat la guvernare în Myanmar, a fost arestată de armată împreună cu alţi oficiali ai acestui partid.

Lovitura a fost urmată de proteste masive ale populaţiei, care au fost reprimate însă cu brutalitate de armată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb