FOST PREŞEDINTE AL AIR CANADA: Benjamin Smith, numit CEO al companiei Air France-KLM

Ziarul BURSA #Internaţional #Aeronautică / 22 august 2018

Benjamin Smith, numit CEO al companiei Air France-KLM

Consiliul de administraţie al companiei Air France-KLM l-a numit în funcţia de director executiv pe Benjamin Smith, fostul Preşedinte şi CEO al Air Canada, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Benjamin Smith este recunoscut la nivel internaţional drept un profesionist în industria aeriană, jucând un rol major în dezvoltarea Air Canada în ultimele două decenii.

Benjamin Smith va prelua conducerea executivă a Grupului Air - France-KLM cel mai târziu la 30 septembrie 2018. El va fi responsabil de revitalizarea Air France, de a da un nou impuls strategic Grupului şi de a lucra la o nouă abordare de leadership cu toate echipele Air France-KLM.

Benjamin Smith a declarat: "Sunt foarte entuziasmat de această nouă oportunitate. Air France şi KLM sunt companii aeriene bine cunoscute pentru profesionalismul şi angajamentul echipelor lor. Sunt foarte conştient de provocările competitive pe care le întâmpină în prezent grupul Air France-KLM şi sunt convins că echipele companiilor aeriene dispun de toate forţele pentru a reuşi pe piaţa globală a companiilor aeriene. Sunt încrezător în capacitatea Grupului de a deveni unul dintre cei mai importanţi jucători din lume. Aştept cu nerăbdare să câştig încrederea şi respectul tuturor echipelor. Mă apropii de această nouă provocare cu pasiunea mea pentru sectorul aviaţiei şi cu dorinţa mea de a asculta toate părţile interesate, astfel încât să putem colabora şi să câştigăm. Mi-am petrecut întreaga carieră în această industrie şi sunt convins că echipele grupului Air France-KLM sunt cele mai puternice instrumente pentru viitorul său succes. Cred că în ultimele două decenii am dezvoltat relaţii de încredere foarte puternice cu colegii mei de la Air Canada şi aştept cu nerăbdare să întâlnesc echipele de la Air France-KLM pentru a începe să lucrez alături de acestea".

Air France-KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, şi lider de piaţă pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2016, Air France- KLM a transportat 99.4 milioane de pasageri şi peste 1.1 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 534 aeronave, iar reţeaua acoperă 328 de destinaţii din 118 ţări, prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, şi Amsterdam-Schiphol.

Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam care numără 20 membri şi care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o reţea globală de 17.343 de zboruri zilnice către 1.074 de destinaţii din 177 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb