Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea - vizată de o anchetă DNA

C.B.
Politică / 28 februarie 2020

Sorina Pintea

Sorina Pintea

Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, în prezent manager al Spitalului Judeţean Baia Mare, este vizată de o anchetă DNA, biroul ei fiind percheziţionat vineri, relatează News.ro.

Surse judiciare susţin că este vorba despre un flagrant şi că ancheta are legătură cu achiziţii de materiale sanitare de către unitatea medicală.

Sorina Pintea a anunţat recent că a fost diagnosticată cu dermatomiozită, o boală în care agresiunea imună are loc la nivelul vaselor din învelisul conjunctiv al fasciculelor musculare.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Au început procurorii să-și justifice salariile. Au cam șomat în ultima perioadă. Și apoi fac pentru a-și dovedi utilitatea. Dacă nu fac ce trebuie vor fi schimbați - căci acum are cine.

    1. Adicatelea se luara de Pintea (Haiducul), cu tolba plina de arginti, furati de la alti oameni bogati ? Pai procurorii nu au utilitate ci doar cafele baute pe jumatate.

      Mergeți și cereți " Certificat de iubitor-corupție și jaf în ȚARĂ" ". Îl meritați.! ( 1 & 1.1.). . amenii cinstiți spun, în aceste cazuri de luare de mită : " Procurori, munciți, umpleți pușcăriile cu hoții și corupții.. să curățim țara de gunoaie. Suntem rușinea Europei

      Da mai bine pnl isi face firma si trece bani prin ea si nu se mai numeste mita ii zice investitie toti o apa si un pamant

    Daca s-au gasit 120.000 de lei si nu au fost plantati de vreun liberal/DNA, duca-se la Gherla pentru totdeauna madam Pintea. Sa ia Costache 20.000 de lei pe cateva ore pe langa salariul de ministru ca liberalii au voie si ce legea interzice.

    1. Pana se termina ancheta o sa zica ca a luat mita 120 de lei - de la 120 000 de euro acum is 120 000 lei si ceva euro peste o luna o sa zica ca era niste palinca si 120 de lei ;)

    nu erau destui corupti au venit si borfeturile astea de femei la furat, in afara de faptul ca sunt proaste si caraghioase mai sunt si corupte!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb