Marca Steaua a revenit Ministerului Apărării Naţionale, după o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Războiul dintre MApN şi afaceristul George Becali continuă, fostul politician pierzând o nouă bătălie. Chiar dacă decizia justiţiei nu are efecte economice imediate, pe plan mediu şi lung actualul acţionar majoritar al clubului Steaua poate înregistra pierderi financiare consistente. Sunt şanse mari să urmeze un nou proces între cele două părţi, în care Clubul Sportiv al Armatei va solicita despăgubiri materiale pentru cei unsprezece ani în care echipa de fotbal a folosit marca Steaua fără să aibă acest drept. În plus, pot apărea complicaţii legate şi de participarea echipei în cupele europene.
Instanţa supremă a anulat, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de cel dintâi.Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013. ICCJ a pronunţat o decizie finală în acest proces, dând câştig de cauză Clubului Sportiv al Armatei.
După această decizie existau două posibilităţi. Fie cele două părţi să cadă la o înţelegere şi clubul de fotbal să plătească o taxă anuală către clubul sportiv pentru folosirea mărcii - puţin probabil - fie să se meargă în instanţă şi clubul sportiv să solicite despăgubiri pentru cei 11 ani în care echipa patronată de Becali a folosit fără drept sigla. Reacţia preşedintelui Stelei, Valeriu Argăseală, este una care invită suporterii la calm: "Decizia instanţei se referă la sigla actuală a Stelei, nu la nume, palmares, culori sau altceva. Steaua ar putea chiar folosi şi sigla actuală dacă ajunge la un acord cu Clubul Sportiv al Armatei, iar dacă nu, va face o altă siglă sau o va modifica pe cea din prezent". Având în vedere această decizie sunt şanse mici ca începând cu 2015 Steaua să mai joace pe arena din Ghencea, deţinută de Ministerul Apărării Naţionale. Arena Naţională va deveni "casa" actualei campioane, urmând ca în scurt timp să fie nominalizat şi un stadion de rezervă, în Bucureşti sunt două arene (Regie şi Cotroceni) pe care nu se mai dispută meciuri la nivelul primelor trei divizii.
Există şi unele zvonuri care vorbesc de o iminentă apariţie a unei echipe de fotbal, care îşi va desfăşura activitatea sub conducerea Clubului Sportiv al Armatei şi care se va numi ... Steaua Bucureşti, ceea ce ar reprezenta o lovitură pentru actuala echipă. Această echipă ar urma să joace pe arena din Ghencea, fiind posibil ca noua echipă a armatei să fuzioneze cu o echipă care activează în acest moment în prima ligă. În septembrie 2014, Clubul Sportiv al Armatei a anunţat că a primit certificatul de înregistrare a mărcii Steaua Bucureşti, numele şi sigla echipei de fotbal revenind în proprietatea armatei, fapt certificat de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.
Relaţia dintre Becali, Steaua şi MApN, benefică în primă fază, s-a transformat într-un dezastru pentru afacerist în ultimii ani. Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova pe 20 mai 2013, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale (MApN). Alături de acesta au fost condamnaţi, la câte doi ani de închisoare cu executare, fostul ministru al Apărării, Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General, Dumitru Cioflină. Pe de altă parte, pe 4 iunie, într-un dosar legat de fotbal, Gigi Becali a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind de asemenea definitivă.