FPTS: Sudul litoralului merită readus în prim-planul turismului românesc

F. A.
Comunicate de presă / 6 august 2012

Este pentru prima oară după mulţi ani când sudul litoralului funcţionează la capacitate maximă, fiind practic ocupat în totalitate, a afirmat Dan Matei Agathon, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS), adăugând că este un semnal că sudul litoralului i-a captat din nou pe români şi că trebuie să ne îndreptăm din nou atenţia către această zonă turistică.

Astfel, pentru a sprijini sudul litoralului, trebuie avut în vedere că plajele nu au ce să caute la instituţiile statului, ci trebuie administrate de proprietarii de hoteluri, se mai arată în comunicat. Agathon adaugă că ei trebuie să decidă şi să asigure investiţiile necesare pentru ca plajele să nu devină locuri pline cu gunoi sau spaţiu pentru vânzătorii ambulanţi de nimicuri.

De asemenea, fiecare staţiune din sud trebuie să beneficieze de un PUZ propriu clar, care să lămurească în ce fel va arăta fiecare staţiune peste 20 de ani şi care sunt direcţiile lor de dezvoltare.

În plus, mai precizează preşedintele FPTS, sudul litoralului are nevoie de o promovare neconvenţională, folosind idei noi, adaptate turiştilor moderni şi mijloacelor tehnologice actuale. Sudul nu mai trebuie să fie zonă uitată sau neglijată, pentru că potenţialul acestei zone este imens. Totodată, Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS) va pregăti în perioada următoare, împreună cu Asociaţia Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus-Mangalia, un program de măsuri dedicate sudului litoralului, program care va fi prezentat public şi susţinut în faţa autorităţilor în scopul revitalizării acestei zone turistice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb