"France Telecom" critică intenţiile Comisiei în domeniul telecomunicaţiilor

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 7 noiembrie 2007

"France Telecom" critică intenţiile Comisiei în domeniul telecomunicaţiilor

France Telecom SA a avertizat ieri că intenţia Comisiei Europene de a reforma piaţa telecomunicaţiilor, precum şi intenţia de a oferi autorităţilor de reglementare puterea de a separa serviciile de administrare a reţelelor, ar putea afecta investiţiile în reţelele de ultimă generaţie. Planul de a separa activităţile de administrare a reţelelor de diviziile de servicii ale operatorilor naţionali, precum Telecom, Deutsche Telekom şi Telefonica, este o măsură în direcţia greşită şi reprezintă un risc pentru reţelele de ultimă generaţie, a declarat directorul pentru probleme de reglementare de la France Telecom, Jacques Champeaux. Comisarul european pentru societate informaţională şi media, Viviane Reding, susţine că planul său de separare funcţională a reţelelor, care vor fi regrupate într-o nouă divizie complet independent şi care să gestioneze accesul într-o manieră egală pentru toate companiile, va fi în beneficiul noilor intraţi pe piaţă.

În opinia lui Champeaux, există o mare diferenţă între industria telecomunicaţiilor şi industria energetică, pentru care Comisia a propus recent o serie de măsuri similare destinate să conducă la separarea reţelelor de transport al energiei electrice şi gazului natural de activităţile de producţie şi furnizare. În plus, directorul France Telecom a criticat şi intenţia Comisiei de a crea un organism de reglementare pan-european, European Telecom Market Authority, apreciind că Uniunea Europeană ar trebui să se concentreze pe reducerea reglementării, şi nu pe crearea unei noi agenţii care se se ocupe de reglementare.

Prezentarea propunerilor legislative pentru noul cadru de reglementare european în domeniul comunicaţiilor electronice va avea loc în ziua de 13 noiembrie 2007, la Bruxelles. Decizia finală cu privire la măsurile de reformă aparţine însă statelor membre şi Parlamentului European.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb