Franks: România va ieşi din recesiune la finele lunii martie

F.A.
Macroeconomie / 27 martie 2011

Franks: România va ieşi din recesiune la finele lunii martie

Ţara noastră va ieşi din recesiune la finele lunii martie, a declarat şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, citat de Mediafax, informează RealitateaTV. Creşterea economică va urma o traiectorie ascendentă de la un trimestru la altul, iar populaţia va simţi că situaţia s-a îmbunătăţit până la jumătatea acestui an, a mai spus domnia sa.

Jeffrey Franks a explicat: "Există întotdeauna un grad de incertitudine şi nu ştiu exact care va fi cifra de la sfârşitul primului trimestru, dar cred că indicatorii privind economia României sunt aproape universal pozitivi. Există şi unele excepţii, dar dacă ne uităm la producţia industrială, creşterea este foarte robustă, iar evoluţia exporturilor, de asemenea, foarte pozitivă".

El a arătat că indicatorii s-au îmbunătăţit constant în primul trimestru şi se aşteaptă la o creştere modestă a economiei după primele trei luni ale anului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Masonul de grad 33 , dl Franks, aplica regula rabinului. in competitia cu evreul care se plangea acestuia ca nu are suficient spatiu in casa.! A fost pomenita in editorialul de vineri 25.3.11,de dl C.Codita. Cum o vor duce mai bine romanii,nu prea e clar ! Prin invitarea dlui C.Stroe de la Dacia sa intre in PDL? Sau prin faptul ca in Pitesti va creste numarul de someri cu inca aproape 800 de oameni? Totalul compensarilor salariale pentru viitorii someri ,platit de gasca OMV este de 10.000.000 euro, adica in medie aproximativ 40.000 de RON/ salariat. . Si dupa asta? Cum o vr duce mai bine romanii ,cu cresterile de pret la carburanti,alimente, utilitati,gaze,etc,nu ne spune dl Franks! Asa cum nu ne spune ,de ce isi baga nasul in economia romaneasca de stat,cerand privatizari paguboase pentru zona industriala respectiva ? Noi,cei care mai stim cate ceva ii spunem clardlui Franks: Go.to FMI, mister Franks! and so long..!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9722
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5831
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2983
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9672
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.0756

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb