Franţa a înregistrat 63.405 noi cazuri de Covid-19

J.P.
Internaţional / 15 decembrie 2021

Franţa a înregistrat 63.405 noi cazuri de Covid-19

Franţa a raportat marţi 63.405 de infecţii cu noul coronavirus, al doilea cel mai mare număr de noi infecţii din aprilie, conform Hotnews.

Noile cazuri au împins media cazurilor noi din ultimile şapte zile la 49.506, cel mai ridicat nivel din 2021, arată datele Ministerului Sănătăţii, citate de Reuters.

Numărul total de cazuri de Covid-19 consemnate în Franţa de la începutul pandemiei a ajuns la 8,33 milioane, dar rata de creştere săptămânală a mediei ultimelor şapte zile a scăzut la doar 11%, comparativ cu un maxim de 83% pe 19 noiembrie.

De atunci, numărul de noi cazuri a crescut, dar rata de creştere a încetinit în fiecare zi. Ministrul Sănătăţii, Olivier Veran, a declarat marţi Parlamentului că se pare că Franţa a atins un vârf al noilor infecţii cu Covid-19 în ultimul val al epidemiei, cu aproximativ 50.000 de cazuri noi pe zi.

De asemenea, Franţa a raportat marţi 158 de decese provocate de Covid-19, împingând bilanţul total la 120.832. Numărul persoanelor aflate la terapie intensivă din cauza Covid-19 a crescut cu încă 40, ajungând la 2.792.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Cine sunt idiotii Europei acum ,sau numai cand este vorba de Romania toti "jurnalistii"au voie sa jignesca cum le vine la gura iar "autoritatile "in frunte cu iohanis nu au putut decat sa stea cu capul plecat

    1. Nu este concurs de idioti ci sunt valuri pandemice.

      serul de terapie genica anti-covid aduce boala covid - sau vorbim de infectari sau vorbim de favorizarea la contractare in corp a virusului

      de aia toata Europa "neidioata" se zbate intre viata si moarte acum (de la prea multe vaccinuri anti-covid ca niste prosti care sunt ei) !!!  

      Si de asta asa-zis "idiotii" din Romania PROSPERA INTRU SANATATE! Sunt mandru ca fac parte din poporul romanesc care nu pune botul la vrajeala expirata a Vestului!  

      Doar prostii se vaccineaza cu ser anti-covid!  

      Nu acceptati certificatul verde stop covid!

      Nu va vaccinati cu ser anti-covid - e toxic si va conduce la groapa!  

    in Vest certificatul verde e implementat.... sunt vaccinati pana in dinti... si? .... au infectari ca la nebuni DATORITA INJECTIEI aparent ANTI-COVID! Inca odata se dovedeste ca am avut dreptate! Serul experimental anti-covid aduce covid!

    Si acum vor sa bage certificatul dictatorial verde si aici in Romania! Nu inteleg de ce.... in Vestul Europei si in toata lumea NU A FOST DE FOLOS anti-covid!  

    Sunt niste dictatori dom'le! De asta baga certificatul verde in Romania ... sa iti stie orice miscare si sa te controleze ca pe puii de gaina!  

    Certificatul verde nu are nici o legatura cu covid! E pentru a realiza infrastructura de control la nivelul individului adus cu forta in Dictatura!  

    NU ACCEPTATI CERTIFICATUL VERDE!

    NU VA VACCINATI ANTI-COVID!  

    1. Sunt milioane de vaccinati, doar in Romania, care nu au facut covid.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb