Franţa a lansat campania de vaccinare cu a treia doză

G.B
Internaţional / 1 septembrie 2021

Franţa a lansat campania de vaccinare cu a treia doză

Franţa a lansat astăzi campania de vaccinare împotriva COVID-19 cu a treia doză, o iniţiativă care este dedicată persoanelor în vârstă şi celor vulnerabile, pentru a compensa scăderea eficacităţii vaccinurilor după câteva luni de la inoculare, transmite AFP, citată de Agerpres.

"Cu acest rapel veţi fi protejaţi pentru lunile următoare", i-a transmis ministrul francez al Sănătăţii, Olivier Veran, într-un centru de vaccinare parizian, unei persoane ce urma să primească al treilea vaccin, după ce a fost vaccinată cu ambele doze la începutul acestui an.

Ministrul francez a precizat apoi, într-o conferinţă de presă, că 200.000 de persoane şi-au făcut deja programări pentru această doză de supra-rapel.

Franţa a lansat această campanie de vaccinare cu supra-rapel pentru persoanele cu vârste de peste 80 de ani, cele imunodeprimate sau pentru alte persoane considerate cu un risc ridicat de a dezvolta o formă gravă de COVID-19, aşa cum sunt bolnavii de cancer aflaţi sub tratament oncologic sau pacienţii care au nevoie de dializă.

"Este nevoia să treacă şase luni de la precedenta inoculare pentru a primi şi cel de-al treilea vaccin", a explicat ministrul Veran.

În cursul săptămânilor următoare, campania de administrare a celei de-a treia doze va fi extinsă la toate persoanele cu vârste de peste 65 de ani, precum şi la alte categorii de persoane cu risc de a dezvolta forme grave de COVID-19, aşa cum sunt cei care suferă de obezitate sau de diabet.

În total, Ministerul francez al Sănătăţii estimează că 18 milioane de francezi vor fi inoculaţi în cadrul acestei campanii.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. SUA: Oamenii de știință confirmă existența oxidului de grafen și a mai multor materiale toxice în „vaccinurile” împotriva COVID-19

    Este un drept al omului și o lege globală reglementată de Codul de la Nürnberg, pentru divulgarea informațiilor privind ingredientele specifice ale vaccinului. Sunt informații critice, necesare, și necesare pentru oricine, din orice țară din lume, să ia o decizie în cunoștință de cauză dacă doresc sau nu să consimtă la intervenția medicală. Deoarece lista completă de ingrediente pentru „vaccinurile” Covid nu este disponibilă, Dr. Robert Young și echipa sa au efectuat cercetări pentru a identifica ingredientele specifice din injecțiile Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson împotriva Covid. Pe 20 august și-au publicat concluziile. 

    Dr. Robert Young este biochimist, microbiolog și nutriționist clinic. El și echipa sa de oameni de știință susțin că au confirmat ceea ce au descoperit cercetătorii coloanei a cincea: conținut nanometalic toxic care este magnetotoxic, citotoxic și genotoxic pentru plante, insecte, păsări, animale și oameni – toată viața de pe planetă. 

    Unul dintre „vaccinuri” inclusiv conținea paraziți care pun viața în pericol. Luate împreună, componentele „vaccinului”, care includ oxid de grafen printre multe altele, și care pot fi influențate de surse de radiații din afara noastră, creează o substanță chimică toxică și o supă radiantă în corpul nostru. Potrivit acestui fapt, oricine primește o injecție Covid își pune serios viața în pericol. 

    În urma informațiilor venite din Statele Unite, Dr. Young a analizat „vaccinurile” celor patru companii farmaceutice principale: Pfizer / BioNTech („Pfizer”); ARNm Moderna / Lonza-1273 („Moderna”); Vaxzevria din AstraZeneca („AstraZeneca”); și Janssen de la Johnson & Johnson („Janssen”). 

    Capsidele liposomice sunt capsule lipidice grase. Scopul său, ni se spune, este de a înfășura ARNm pentru a evita ruperea materialului genetic înainte de a ajunge la ținta sa: celulele corpului nostru. Cele patru „vaccinuri” Covid conțin niveluri relativ ridicate de oxid de grafen, dar capsidele liposomice Pfizer și Moderna sunt oxid de grafen 100% (după extracția ARNm). 

    Oxidul de grafen este citotoxic, genotoxic și magnetotoxic. Imaginea de mai jos arată capsida de liposomi care conține oxid de grafen în „vaccinul” Pfizer. Liposomul furnizează oxid de grafen unor organe, glande și țesuturi specifice, și anume: ovarele și testiculele; măduvă osoasă; inima; și creier. 

    De asemenea s-a găsit în injecția cu Pfizer Trypanosoma cruzi, un parazit din care mai multe variante sunt letale și este una dintre numeroasele cauze ale sindromului de imunodeficiență dobândită sau al SIDA. Nu se știe dacă era vorba de un ingredient aleatoriu sau dacă a fost pus intenționat și va fi găsit în toate „vaccinurile” Pfizer. 

    În „vaccinurile” AstraZeneca, Robert Young și echipa sa au identificat histidină, zaharoză, polietilen glicol („PEG”) și alcool etilenic, care erau, de asemenea, conținute în injecțiile de la Pfizer, Moderna și Janssen. PEG a fost singurul adjuvant declarat în fișa tehnică care listează ingredientele pentru injecția AstraZeneca. 

    Se știe că injecția PEG și alcoolul etilenic sunt cancerigene și genotoxice. 

    Janssen conține, de asemenea, particule compuse din oțel inoxidabil, care se lipesc împreună cu un „lipici pe bază de carbon” de oxid de grafen redus. 

    O agregare din oțel inoxidabil de carbon, oxigen, fier și nichel care se menține împreună cu oxidul de grafen găsit în așa-numitul „vaccin” al lui Janssen. 

    Acest agregat este extrem de magnetic și poate declanșa coagularea patologică a sângelui și „efectul COVID” sau „efectul de creștere a proteinelor spike”. 

    „Vaccinul” Moderna conține, de asemenea, multe corpuri străine sferice cu unele cavități în formă de bule. Această compoziție de nanoparticule foarte toxică este selenura de cadmiu puncte cuantice care sunt citotoxice și genotoxice. Punctele cuantice sunt nanoparticule semiconductoare care strălucesc de-o anumită culoare după ce sunt iluminate de lumină. Culoarea care strălucește depinde de mărimea nanoparticulelei.  

    Articolul lui Young concluzionează că aceste injecții Covid „NU sunt vaccinuri, ci medicamente nanotehnice care funcționează ca terapie genetică … Toate aceste așa-numite „vaccinuri” sunt brevetate și, prin urmare, conținutul lor real este păstrat secret inclusiv pentru cumpărători, care, desigur, utilizează banii contribuabililor. Deci, consumatorii (contribuabilii) nu au informații despre ceea ce primesc în corpurile lor prin injectare”. 

    Potrivit dr. Young, se estimează că 500 milioane de persoane din întreaga lume au fost deja răniți și potențial 35 de milioane au murit din cauza injecțiilor cu Covid. Este probabil ca asta să crească în următoarele luni, deoarece persoanele care au primit două injecții sunt de 13 ori mai susceptibile de a fi lezionate, spitalizate sau moarte de așa-numita „variantă Delta” în comparație cu cele cu imunitate naturală. Dar ce cauzează cu adevărat „variantele” Covid și viitoarele „valuri”? 

    Codul genetic al proteinei Spike din „vaccinuri” este generat de computer, este „creat de om” și poate fi ușor modificat. Și, oxidul de grafen din țesuturile corpului (creier, țesut conjunctiv, potențial în mușchi) va interacționa cu frecvențe pulsatorii în intervalul rangul 5G, a spus dr. Young, asta va fi ceea ce va provoca următorul „val” prevăzut în octombrie. 

    Nu mai pune otravă în corpul tău, a spus Young: „Aceste inoculări [Covid] sunt periculoase deoarece nanoparticulele pot traversa bariera hematoencefalică, pot traversa bariera sânge-aer. Acesta este motivul pentru care aceste vaccinuri sunt atât de periculoase. Fără îndoială, se datorează faptului că particulele se rup: bariera hematoencefalică, care este protejată; bariera aer-sânge; și bariera sanguină testiculară sau ovariană. Particulele intră direct. Otrăvirea corpului pentru a-l vindeca nu are sens, este o narațiune eșuată.„ 

    Ex-lucrătoa re la Pfizer confirmă otrava în „vaccinul” Covid 

    De ce ar pune oxid de grafen în injecțiile Covid? La sfârșitul lunii iulie, o denunțătoare Pfizer, Karen Kingston, a susținut că este „100%” sigură de existența oxidului de grafen – nedivulgat de companiile farmaceutice – în injecțiile Covid. Ea ne dă o idee de ce se aliniază cu cea dată de Dr. Young. 

    În plus, pe 26 august, Japonia a anunțat că va suspenda utilizarea mai multor loturi de „vaccinuri” Moderna din cauza rapoartelor de contaminare cu „o substanță care reacționează la magneți și ar putea fi metal”. 

    PS 

    Ce contine vaccinul? ”Vaccinul conține călătorii în străinătate, mări, plaje, soare, veselie, vaccinul conține toată bucuria mea de a călători”. Pe Lumea Ailalta! 

    1. Cu draci all inclusive !

    1. Parerea OMS nu mai conteaza? 2. Verisoara mea a facut cele 2 doze si nu o mai doreste pe a treia. Si aceea e voluntar-obligatorie, precum celelalte?

    1. Bineinteles! Altfel o vor trata ca pe un nevaccinat!

    Bine fac francezii !

    Nu spune nimeni că i -a influențat arafat.... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb