Frăţilă de la SIF Transilvania candidează la Primăria Constanţei

M.G.
Piaţa de Capital / 23 septembrie 2020

Frăţilă de la SIF Transilvania candidează la Primăria Constanţei

Constantin Frăţilă, fost arbitru de fotbal în Diviza A şi în prezent membru în Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania (SIF3), candidează la Primăria Municipiului Constanţa. Frăţilă nu are probleme să candideze deşi astăzi de exemplu s-a judecat într-un dosar penal. Cursa pentru Primăria Constanţa este arhi-plină, iar Frăţilă candidează din partea partidului LORD (Liga Organizată a Regiunilor Drepte).

"De ce această candidatură? Toţi candidaţii spun că vor face. Nu aveţi niciun candidat înafară de mine care să fie făuritor de bugete. Făuritor de bugete de venituri. Toţi ceilalţi ştiu ce să facă cu bugetele de cheltuieli. Sunt Constantin Frăţilă şi ştiu ce spun şi fac ce spun!", spune Frăţilă într-un clip publicat pe Youtube.

Partidul este unul "nou, naţional, creştin de dreapta", după cum arată Frăţilă într-o postare pe Facebook. Pe pagina sa de "politician" Frăţilă îşi face campanie dând cadou o garsonieră de la viitorul ansamblu rezidenţial Maria-Elena din Constanţa ridicat de firma Consulting & Construction Investments la care singurii doi acţionari sunt George Cosmin Stancu (40%) şi Mihaela Saioc (60%), fostă Stancu.

"Garsoniera care va fi extrasa pe 01. oct. 2020 este chiar apt. 1, de la Complexul Rezidenţial Maria-Elena, deja demarat! Deci: MERGEŢI LA VOT!", îi îndeamnă Frăţilă pe constănţeni.

Saioc este foarte apropiată de familia Frăţilă, ea fiind parte din grupul Frăţilă găsit de ASF că acţionează concertat în legătură cu SIF Transilvania. Saioc a apărut de altfel şi în dosarul penal de spălare de bani în formă continuată închis recent de DIICOT în care apăreau numele următoarelor persoane fizice şi juridice: Constantin Frăţilă, Maria Alexandra Frăţila, Alexe Gabriela, Mârleneanu Ion, Bobelea Bamona, Simion Dragoş, Cociu Niculai, Cociu Daniel, Saioc (fostă Stancu) Mihaela, Pascu Narcisa, Consulting & Construction Investments S.R.L., Alexa Business & Investments S.R.L. şi Amycris Trans S.R.L.

Totodată, conform celor publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a nr. 271/14.01.2009, Consulting & Construction Investments Constanţa a fost constituită prin fuziunea mai multor societăţi în cadrul cărora Constantin Frăţilă era implicat, iar părţile sociale au fost transferate cu titlu "gratuit" către Mihaela Saioc. Administratorul firmei este Alexe Gabriela, menţionată mai sus. Consulting & Construction Investments este de altfel acţionar şi la societatea de construcţii a oraşului COMCM (CMCM) Constanţa, firmă patronată de gruparea Frăţilă mai mulţi ani.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Sa faca din Constanta cum face din COMCM, lasa-ne ca te stim !

    Asta mai lipsea! Fratila la primarie.

    1. Fratila la brutarie este sloganul.

      Un bufon (nu portarul !) vechi si consecvent . Auzi , partidul LORD ! E catel ?? Cata incredere prezinta un om care alcatuieste sau participa la o organizatie al carei titlu ,vadit artificial , prin abreviere sa dea sigla "nobila" LORD ? Principalul adversar al acestui "organ "este ,probabil ,LNRS adica Liga Neorganizata a Regiunilor Strambe- sau ,ma rog , Stangiste ! De , daca ASF-ul i-a suflat in panze ,omul se ia singur in serios ! Asa ajunge bufonul (nu portarul !! ) rege !

    Peste 4 ani Drăgoi candidat la sct 1,apoi sct1si4 reunite, apoi si sct5 iar în final Capitala !

    Untroglodit ca suge sa subalternilor.si care nu stie nici macar cum îl cheamă.. imi este scîrbă

    Un ,,lord," care a distrus C.O.M.CM- UL ȘI A DAT AFARA 90 %DIN VECHI OAMENI.CEL CU COASA O SA ÎL VOTEZE

    Evident ca incep prin a multumii ziarului BURSA. Este totusi o reclama. Astept in schimb sa stearga mesajele frustratilor si mincinosilor de serviciu.

    Pentru cei care nu mai pot de grija COMCM-ului , le spun ca este bine mersi, iar SIF 3 cat si ceilalti actionari nu vor avea decat de castigat de pe urma transformarii lui. 

    Doar ca nu CCI ofera garsoniera. 

    L.O.R.D. este un partid national de extrema drepta, format din regiunile istorice ale ROMANIEI.

    Aici in DOBROGEA se numeste Liga Organizata a Regiunii Dobrogea. Si nu se adreseaza frustratilor sau delatorilor. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb