FREE NOW se lansează în România, cu 100 de mii de curse gratuite

A.I.
Companii / 27 noiembrie 2019

Andrei Frunză

Andrei Frunză

FREE NOW, parte a celei mai mari platforme europene de mobilitate urbană deţinute de Daimler şi BMW şi singura aplicaţie din România care integrează atât taxi, cât şi ridesharing, este acum disponibilă pentru pasagerii din ţara noastră, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, pentru a călători cu FREE NOW, atât în Bucureşti, cât şi în alte 100 de oraşe din Europa cu aceeaşi aplicaţie, aceştia trebuie să descarce FREE NOW din magazinele iOS şi Android şi să-şi creeze cont.

FREE NOW înlocuieşte aplicaţia Clever, care va continua să funcţioneze o perioadă în paralel cu noua aplicaţie. Şoferii Clever sunt în plin proces de tranziţie la FREE NOW, flota urmând să depăşească 90% din cei 15.000 de şoferi ai companiei în Bucureşti, până la finalul acestui an. Totodată, aplicaţia FREE NOW va fi lansată şi în alte oraşe din ţară în perioada următoare.

Andrei Frunză, CEO Clever / FREE NOW, a declarat: "România este una dintre cele mai importante pieţe la nivel de grup după numărul de curse de taxi şi transport alternativ", spune. FREE NOW înseamnă mai multe opţiuni de mobilitate urbană pentru pasagerii români, atât în ţară, cât şi în celelalte 9 ţări europene în care FREE NOW operează, iar pentru şoferi înseamnă o oportunitate importantă să-şi crească veniturile. Deşi nu a fost până acum disponibilă pentru comenzi în România, pasagerii străini care folosesc deja aplicaţia FREE NOW au încercat, numai în 2018, să comande aproape 500.000 de curse prin aplicaţie atunci când ne-au vizitat ţara."

FREE NOW le permite pasagerilor din România să folosească o singură aplicaţie pentru a găsi cea mai bună soluţie de transport, în regim de taxi sau ridesharing, nu doar Bucureşti, ci şi în alte peste 100 de oraşe din nouă ţări europene în care grupul operează - Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria şi Suedia.

Eckart Diepenhorst, CEO al FREE NOW Europa, a adăugat: "România este o piaţă foarte importantă pentru noi. Clever a avut o creştere impresionantă în ultimii ani, ca de altfel întreaga piaţă de mobilitate urbană din România, şi credem că FREE NOW va continua să crească într-un ritm chiar mai accelerat pe plan local, în următorii ani. Misiunea noastră este să aducem soluţiile de mobilitate urbană la îndemâna oricui, ceea ce, în contextul limitărilor din oraşele foarte aglomerate cum este Bucureştiul, înseamnă soluţii inovatoare şi în continuă dezvoltare, care să ofere pasagerilor cele mai eficiente şi convenabile opţiuni de transport."

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Bună ziua, sunt șofer taxi am mașină personală și as dori o colaborare. Vă mulțumesc

    1. Mint de ingheata apele

      Nu te lasa pacalit de falsa promovare

      Codul promotional nu se acorda 

      Si eu am fost pacalita, am facut o comanda mi au tras banii de pe card si imediat au anulat o!

      Am sunat si nu ai dispecer, le am trimis email, nimeni nu mi a raspuns.  

      Nu recomanda aceasta aplicatie Free Now. 

      Am si intarziat si mi au luat si banii.

      Am fost pacalita! 

    Buna seara, astazi 1 februarie am facut comanda ptr o cursa din salajean pina in dristor aleea rimnicu vilcea si cred ca sa facuto gresala, soferu a inteles ca merg la aeroport ( probabil ca am gresi eu) si mi sa incasat sumade 54 ron in loc de 5 ron cit facea cursa. Ce pot face in cazul asta? nu aveti un numar de contact va rog, ca eu nu am gasit si nu stiu cum sa procedez

    1. DAȚI-LE MESAJ DE PE APLICAȚIE SI EXPLICAȚI PROBLEMA

    Am trecut de pe clever pe free now si e free never ca nu merge n ploiesti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb