FRF, parteneriat menit să ajute digitalizarea fotbalului autohton

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 3 martie 2023

Foto (de la stânga la dreapta): Edward Iordănescu (selecţioner echipa naţională), Raul Filip (director de achiziţii Altex), Răzvan Burleanu (preşedinte FRF)

Foto (de la stânga la dreapta): Edward Iordănescu (selecţioner echipa naţională), Raul Filip (director de achiziţii Altex), Răzvan Burleanu (preşedinte FRF)

Fotbalul se joacă în continuare cu o singură minge, dar digitalizarea este foarte importantă pentru susţinerea acestei activităţi. Federaţia Română de fotbal a semnat un parteneriat cu o companie din sectorul electro-IT, iar unul dintre obiectivele declarate este legat de digitalizarea fotbalului românesc.

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a declarat cu această ocazie: "Sunt fericit să urez bun venit în familia fotbalului românesc unui nou partener, un lider de piaţă din domeniul electro-IT. Acest nou angajament vine într-o perioadă în care Federaţia Română de Fotbal a demarat un proces intensiv de digitalizare a fotbalului românesc şi credem cu tărie că Altex ne va ajuta să furnizăm suportul optim în procesul de implementare a Strategiei Tehnice şi, implicit, în creşterea performanţei sportive a jucătorilor români. Parteneriatul semnat astăzi confirmă încrederea în proiectele FRF a companiilor româneşti de prestigiu, demonstrând statutul de coechipier pentru mediul de business din România prin promovarea fotbalului cu toate valorile sale sociale şi comunitare".

Pe lângă susţinerea oferită tuturor reprezentativelor, masculine şi feminine, de fotbal şi de futsal, prin noul parteneriat, suporterii vor putea descoperi în reţeaua de magazine ale companiei la nivel naţional echipamentul oficial al echipei naţionale de fotbal a României. Chestionat pe marginea asocierii cu o echipă care nu a mai adus prea multe bucurii fanilor, Raul Filip, director de achiziţii Altex, a declarat că nu a fost influenţat contraperformanţele echipei naţionale din ultimii ani şi consideră că oamenii trebuie să aprecieze mai întâi efortul jucătorilor şi antrenorilor şi abia după se fie puse în discuţie rezultatele: "Suntem bucuroşi şi mândri să susţinem sportul românesc, mai ales echipele naţionale de fotbal. Fotbalul trezeşte unele dintre cele mai mari emoţii în inimile românilor. Susţinem echipa naţională ca simbol al sportului, al efortului depus pentru performanţă, susţinem un mod de viaţă sănătos".

Echipa naţională va debuta în această lună în calificările pentru EURO 2024. România va disputa primul meci în deplasare, cu Andorra (25 martie), iar în al doilea joc din preliminarii, cu Belarus, se va juca pe 28 martie, pe Arena Naţională.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb