Fundaţia Kaizen contribuie cu 350.000 euro la renovarea secţiei destinate cazurilor grave din cadrul Spitalului de Pediatrie din Piteşti

R.S.
Miscellanea / 12 martie

Fundaţia Kaizen contribuie cu 350.000 euro la renovarea secţiei destinate cazurilor grave din cadrul Spitalului de Pediatrie din Piteşti

Fundaţia Kaizen împreună cu Asociaţia "Medici pentru România" anunţă finalizarea proiectului de renovare şi modernizare a secţiei destinate tratării cazurilor grave, pentru copii până la trei ani, din cadrul Spitalului de Pediatrie din Piteşti. Această iniţiativă reprezintă primul proiect susţinut de Fundaţia Kaizen în România, marcând astfel lansarea acesteia în ţară, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, fundaţia Kaizen a fost principalul partener, contribuind cu suma de 350.000 de euro. Spitalul de Pediatrie din Piteşti este cea mai mare unitate spitalicească din Muntenia, deservind judeţele Argeş, Vâlcea şi Dâmboviţa. Peste 30.000 de copii îi trec pragul în fiecare an. Proiectul a fost iniţiat de Asociaţia "Medici pentru România", fiind prima renovare a acestui compartiment de la înfiinţarea Spitalului de Pediatrie din Piteşti, în urmă cu 40 de ani.

Ceremonia de inaugurare a avut loc astăzi la Piteşti, eveniment la care au participat reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale, precum şi membri ai comunităţii de afaceri care au susţinut proiectul. Renovarea acestui spaţiu oferă celor mici şi aparţinătorilor un mediu sigur, curat şi modern, în care să primească îngrijirea de care au nevoie, ceea ce va duce la rezolvarea mai multor cazuri şi însănătoşirea mai rapidă a acestora, se arată în comunicat.

Lucrările au fost unele complexe şi au vizat o suprafaţă de peste 1.100 de metri pătraţi, întreg spaţiul fiind recompartimentat pentru a construi un grup sanitar în fiecare salon, cu păstrarea aceluiaşi număr de paturi. De asemenea, au fost refăcute toate instalaţiile - termice, sanitare, electrice, iar pereţii şi pardoselile au fost placate conform normativelor în vigoare. Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la suma de 700.000 euro, se menţionează în comunicat.

"În urmă cu câteva săptămâni am anunţat înfiinţarea Fundaţiei Kaizen şi începerea primului nostru proiect, renovarea Spitalului General de Copii Penteli din Atena, Grecia. Suntem foarte mândri că cel de-al doilea grant major al nostru, de data aceasta în România, s-a concretizat deja. Acest proiect ne motivează pentru viitorul parcurs al Fundaţiei Kaizen. De această investiţie vor beneficia cei mai mici pacienţi ai Spitalului de Pediatrie din Piteşti, ajutându-i să ducă bătălii pe care nu ar trebui să le ducă, mai ales în primii ani de viaţă. Suntem recunoscători Asociaţiei Medici pentru România pentru toată munca depusă şi, bineînţeles, tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect, de la autorităţile locale până la personalul medical al spitalului. Prin intermediul Fundaţiei Kaizen, ne propunem să răspundem rapid şi coerent la nevoile actuale presante ale comunităţilor locale", a declarat Panos Konstantopoulos, preşedinte al Fundaţiei Kaizen, se precizează în comunicat.

"Astăzi marcăm împlinirea unei viziuni îndrăzneţe şi a unui angajament profund faţă de sănătatea şi binele copiilor noştri. Cu sprijinul generos al partenerilor noştri, am reuşit să transformăm această viziune în realitate. Astfel, prin eforturile comune, am renovat acest spaţiu, care va sluji ca un sanctuar al vindecării pentru copiii noştri şi familiile lor. Renovarea acestui etaj de spital nu este doar o simplă îmbunătăţire fizică a infrastructurii, ci este un simbol al dragostei, grijii şi adevăratului angajament faţă de sănătatea şi fericirea copiilor noştri. Nu pot decât să mulţumesc sponsorilor noştri, în mod special partenerului nostru principal, Fundaţiei Kaizen, pentru că fără generozitatea şi devotamentul lor faţă de cauza noastră, nu ar fi fost posibilă această realizare impresionantă. Le suntem profund recunoscători pentru implicarea lor şi pentru că au făcut parte din această călătorie alături de noi", a declarat Alexandru Costache, Preşedinte al Asociaţiei Medici pentru România, se relatează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb