GABRIEL OPREA, DE ZIUA VETERANILOR: ''Avem datoria să promovăm şi să apărăm interesele de securitate ale României''

G.U.
Politică / 11 noiembrie 2020

''Avem datoria să promovăm şi să apărăm interesele de securitate ale României''

Românii au datoria să promoveze şi să apere interesele de securitate ale ţării, în memoria eroilor care şi-au dat viaţa pe câmpurile de luptă şi din respect şi recunoştinţă faţă de veterani, afirmă preşedintele Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor "Mihai Viteazul", Gabriel Oprea, într-un mesaj transmis, astăzi, cu ocazia Zilei Veteranilor, conform Agerpres.

"Datorăm un profund respect veteranilor, soldaţilor români şi străini care au luptat cu toată fiinţa lor pentru ca generaţiile care le-au urmat să trăiască într-o lume demnă şi liberă. În memoria eroilor care şi-au dat viaţa pe câmpurile de luptă şi din respect şi recunoştinţă faţă de veterani, cu toţii avem datoria să promovăm şi să apărăm interesele de securitate ale Romaniei", arată Oprea în mesajul amintit.

El aminteşte că pe 11 noiembrie 1918 s-a încheiat oficial Primul Război Mondial în urma armistiţiului încheiat la acea dată "între Puterile Antantei şi Germania", prin care s-au creat şi condiţiile necesare realizării Marii Uniri de la 1 Decembrie.

"Astăzi cinstim memoria eroilor Primului Război Mondial, dar ne amintim în această zi şi de sacrificiul militarilor români care au participat la misiuni în afara teritoriului statului, sacrificiu pe care nu avem voie să-l uităm vreodată. În semn de supremă recunoştinţă pentru cei care au făurit istorie în numele idealurilor sacre ale Romaniei şi ale umanităţii, în anul 2010 am inaugurat Monumentul Eroilor militari căzuţi în misiune în Teatrele de Operaţii şi pe teritoriul României", a mai spus Gabriel Oprea.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Un om, unealta fara scrupule a securistilor, a celor care zeci de ani au urmarit, arestat, condamnat si terorizat cetatenii romani si au asasinat in inchisorile lor floarea intelectualitatii romanesti, a pus in opera impreuna cu securistul pitic, cretin, mare constitutionalist, masinatiunile lor cu "pensiile nesimtite" pentru a isi asigura pensii de zeci de mii de lei, pe care noi romanii le platim astazi acestor asasini.

    El a distrus in 2010 pensiile militare si acum vrea sa se "remonteze" , el epava a societatii si politicii romanesti, cu sprijinul acelora pe care i-a batjiocorit. " Nici o pensie militara nu va scadea" Asa mintea aceasta mizerie umana. Si au scazut cu o treime 26 000 de pensii.  

    In armata Cretinul s-a ocupat de numaratul izmenelor, apoi, cu sprijinul securistilor a ajuns sa dirijeze destinele unor oameni care au servit tara cu onestitate curaj si demnitate. Si zeci de ani acesti oameni au suferit in urma nemerniciilor lui,  

    " Interesul national", privirea si strambatura pline de dispret si faptele lui reprobabile oare sa fie uitate de de pensionarii militari?  

    Asatazi aceasta epava, de frica raspunderii in fata faptelor sale, cere votul pensionarilor militari. Vrea sa fie aparat de Parlament pentru faptele comise. Daca ar fi ales ar fi inca un penal in parlament. Si nu numai. Inca un rebut, nelegiuit, o mizerie umana.

    Dar, la ce sa ne asteptam. O noua dovada de disptret si desconsiderare. Si mai ales de nerusinare din partea lui. A acestei mizerii umane.  

    Ohoo! A reaparut, scos de la naftalina, "marele" sufragerist si general de 4 stele....verzi, ca sa ne-nvete iarasi cum sta treaba cu "interesul national", adica "interesu' poarta fesu'" in opinia acestui agramat!

    raspunda la cati a trimis in plic livrete militare, barbati si femei ridicati la diferite grade militare de acest individ...

    nesimtirea acestui individ este fara margini

    in primul rand ar trebui sa nu mai apara/sa nu fie primit in spatiul public  

    ar trebui sa i se ia gradele pe care nu le merita  

    ar trebui sa-i tina de urat lui Dragnea, barem pana la eliberarea acestuia 

    este un reziduu social care iti provoaca greata numai cand il vezi 

    nici la vidanja nu ar merita sa lucreze!

    Să ne bată obrazul americanul de la Deveselul că-i luăm pâinea ...??.?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb