GABRIEL OPREA, UNPR: "UNPR pregăteşte, în această perioadă, listele cu candidaţii pentru primării, consiliile judeţene şi locale, în toate judeţele ţării"

D.B.
Politică / 14 februarie 2020

"UNPR pregăteşte, în această perioadă, listele cu candidaţii pentru primării, consiliile judeţene şi locale, în toate judeţele ţării"

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a participat vineri la Reuniunea Regională a organizaţiilor judeţene din Iaşi, Suceava, Vaslui, Botoşani şi Bacău. Întâlnirea s-a desfăşurat la sediul partidului din Iaşi şi a avut ca temă principală strategia partidului pentru alegerile din acest an, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Preşedintele UNPR a subliniat că este necesar ca în administraţia locală şi naţională să activeze persoane pregătite corespunzător, specialişti şi oameni cu onoare.

Gabriel Oprea a declarat: "UNPR pregăteşte, în această perioadă, listele cu candidaţii pentru primării, consiliile judeţene şi locale, în toate judeţele ţării. Partidul dispune de profesionişti în toate domeniile de activitate, gata să-şi pună experienţa şi priceperea în slujba comunităţilor din care fac parte".

În context, acesta a anunţat că UNPR va propune pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi candidatura preşedintelui organizaţiei judeţene, Mircea Manolache, care ocupă în prezent funcţia de consilier judeţean, mai informează sursa.

Gabriel Oprea a arătat că este nevoie de crearea unui pol de centru-stânga, de o alianţă între partide, pentru ca stânga politică să fie mai bine reprezentată.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Pregătiți ca sa va aflati in treaba. Treaba mică, nu iese nimic.

    1. Sunt constipati.

    Vomă !

    I-am spus băiatului meu: "Bă, îl vezi pe rahatul ăsta pătat?Sunt multi ca el printre militari ! Prea multi !Dacă începe un război ăștia își măresc salariile la ceruri își pun amantele,copiii,rudele în funcții,fac praf banii țării și pe tine te acuză de trădare că nu lupți nemancat si fara armă! Cara-te din țară și nu privi inapoi !Lasă aici doar Troita cu numele strabunicilor morti in 1918 !"

    Adică o dictatură militară? Ce primitiv(i)!

    Gabriel Oprea nu pricepe ca nu e dorit in politica.Afacut prea mult rau cand era in functii mari si nimeni nu il mai voteaza.Este pacat ca UNPR a avut o mare sansa sa se refaca dar prin pozitia lui Oprea a fost distrus din interior.Cine crede ca aducand turma de colonei din armata si politie, habarnisti in politica pot construi un partid politic ca unpr se inseala.Trebuia ca alegerile europarlamentare sa-i fie de invatatura si sa faca un pas in spate.Afost o mare dezamagire pentru alesii locali, motiv pentru care s-au orientat spre alte partide.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb