GABRIELA FIREA: "Dacă Guvernul Orban nu va da curs solicitării, vom formula plângeri penale"

F.D.
Politică / 13 decembrie 2019

"Dacă Guvernul Orban nu va da curs solicitării, vom formula plângeri penale"

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizează, după ce premierul Ludovic Orban a refuzat să aloce bani Primăriei Capitalei, că dacă Guvernul Orban nu va da curs solicitării,va formula plângeri penale pentru abuz în serviciu pe numele prim-ministrului şi al ministrului Finanţelor, relatează News.ro.

Gabriela Firea, anunţă pe pagina de Facebook: "Observ că Domnul Orban recidivează. Persistă în a transmite, cu ură şi încrâncenare, informaţii eronate despre mine şi Primăria Capitalei. Îi atrag atenţia domnului prim-ministru că Bugetul Naţional nu este bugetul lui pe persoană fizică. Să nu-l confunde cu propriile buzunare. Şi să nu uite că funcţiile sunt trecătoare. În calitate de primar general al Municipiului Bucureşti sunt obligată de lege şi onorată să îi reprezint pe locuitorii din Capitală. Solicităm această sumă de bani pentru a achita serviciile de utilitate publică, absolut necesare cetăţenilor. În cazul în care Guvernul Orban nu va da curs solicitării noastre, atunci îi informez că vom formula plângeri penale pentru abuz în serviciu pe numele domnului prim-ministru şi pe numele ministrului Finanţelor Publice, precum şi pe cele ale funcţionarilor publici care vor valida un buget ilegal pentru Primăria Capitalei, care va fi pusă în situaţia să nu poată achita subvenţia la transportul public în comun, energie termică, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate în trecut de alţi primari (de dreapta), continuarea investiţiilor urgenţe în infrastructură pentru fluidizarea traficului, deja demarate".

Aceasta îl compară pe Ludovic Orban cu Liviu Dragnea,acuzându-l că "se răzbună pe locuitorii Bucureştiului pentru a lovi politic în persoana primarului general".

Ea contrazice şi afirmaţiile lui Orban referitoare la companiile muncipale.

Premierul Ludovic Orban a calificat vineri drept o "neobrăzare" cererea Primăriei municipiului Bucureşti de alocare a sumei de 667 de milioane de lei, în condiţiile în care instituţia a beneficiat din Fondul de Rezervă al Guvernului de 100 de milioane, spunând că nu acceptă să plătească factura pentru "companiile de nababi" înfiinţate de Gabriela Firea.

Orban şi Firea au avut şi la sfârşitul săptămânii trecute un schimb dur de replici.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Femeie, se închide robinetul. Descurca-te cu inteligenta ta sclipitoare. Poți să-ți faci o delegație la Oradea, sa vezi cu ochii tai ca se poate.

    1. SI-A ADUS AMINTE , TOVARASA FIREA , ACUM , PE SFARSIT DE AN , CA TREBUIE PLATITE , UNA-ALTA !!! PAI , PANA ACUM , CE-A FACUT ??? PAI , PANA ACUM , CE-A PAZIT ??? SI-A ADUS AMINTE , ACUM , CA BUCURESTIUL N-ARE BANI DE INCALZIRE !!! ASA O FACE , SI CU COPIII EI DE ACASA ??? LE DA DE MANCARE , LA SFARSIT DE AN ??? CAND A-SI ADUCE AMINTE ??? BANII , I-A RISIPIT DEJA , PE TOT FELUL DE ALTE LUCRURI , MAI MULT , S-AU MAI PUTIN UTILE !!! CA DOAR , NU SUNT BANII EI PERSONALI !!! SANT BANII ''''''' ALTORA '''''' !!! NU CONTEAZA AI CUI !!! BANII PENTRU CALDURA , TREBUIAU PLATITI DIN PRIMAVARA !!! UNDE SANT ??? I-AU PAPAT , MANASTIRILE , BISERICILE , PANSELUTELE , ZECILE DE APARTAMENTE CUMPARATE IN ZONE DE LUX , UNA SUTA DE AUTOBUZE , ADUSE DIN TURCIA , CU 100 000 000 DE MILIOANE DE EURO , CELE MAI MULTE CU DEFECTE GRAVE , FESTIVALURI , PETRECERI , PARANGHELII !!! DE UNDE SA MAI AIBA BANI , SI DE INCALZIRE ??? ASEARA , A TRECUT LA AMENINTARI , SI LA ATAC , SOMANDU-L PE '''''' MARELE DUSMAN ''''', PE ACTUALUL PREMIER , CU MULTE JIGNIRI , SI INVECTIVE , SA-I DEA IMEDIAT , NISTE SUTE DE MILIOANE DE LEI !!! DE PARCA , BANII S-AR GASI IN COPACI !!! N-O INTERESEAZA CUM , SI DE UNDE !!! EA , VREA BANI !!! CU TOTII , VREM BANI !!! LA TOTI , NE TREBUIE BANI !!! PROBLEMA E , DE UNDE ??? ACUM S-A SCULAT !!! ACUM S-A TREZIT !!! PANA ACUMA , CE-A FACUT ???

      SI , CULMEA-CULMILOR !!!!!!! MAI VREA , SI UN NOU MANDAT , LA PRIMARIA CAPITALEI !!! CA, SA CE ??? SA LASE BUCURESTIUL , FARA NIMIC ??? SA AJUNGA BUCURESTIUL , O RUINA ??? SA SE SCUFUNDE MASINILE , MERGAND PE DRUMURI ??? CA , SA CE ???

      Omule bati câmpii !!!!

    Gabriela Firea o rusine marca PSD vs Antena 3. Nu stie ,nu cunoaste dar mai vrea un mandat la Primaria Capitalei. Rusine ..... Banii se fac nu se cersesc...d na Firea Gabriela primar general.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb