GABRIELA FIREA: ''Guvernul a uns în fruntea Culturii un inamic al actorilor, regizorilor, dramaturgilor, iubitorilor de teatru"

G.U.
Politică / 14 iunie 2020

''Guvernul a uns în fruntea Culturii un inamic al actorilor, regizorilor, dramaturgilor, iubitorilor de teatru"

Primarul general, Gabriela Firea, afirmă că Guvernul a "uns în fruntea Culturii un inamic al actorilor, regizorilor, dramaturgilor, iubitorilor de teatru", având în vedere că ministrul Bogdan Gheorghiu pledează în continuare pentru ca teatrele să fie menţinute închise, transmite News.ro. "O putere sensibilă la cazinouri, piscine şi pacanele. Insensibilă la cultură şi religie", scris, duminică, Firea pe Facebook, afirmând că pentru deschiderea bisericilor nu are cine să pledeze.

"Ministrul Tineretului şi Sportului s-a zbătut să-şi convingă colegii de partid şi de guvern să se redeschidă, în condiţii de pandemie, activităţile sportive, sălile de fitness (fără dus), piscinele etc. Băieţii deştepţi şi-au convins prietenii de la putere să redeschidă cazinourile, jocurile de noroc, sălile de jocuri mecanice, păcănelele.. mai popular. Iar ministrul Culturii - caz unic pe mapamond -, ţipă de două zile pe toate ecranele să fie menţinute teatrele închise, ferecate. Se pare că au uns în fruntea Culturii un inamic al actorilor,regizorilor, dramaturgilor, iubitorilor de teatru", a scris, duminică, pe Facebook, Gabriela Firea.

Primarul general afirmă că avem "o putere sensibilă la cazinouri, piscine şi păcănele", dar insensibilă la cultură şi religie.

"Căci, nici pentru biserici nu are cine pleda cu succes! Vai de noi", mai scrie Firea.

Gabriela Firea a anunţat, sâmbătă dimineaţă, că din 15 iunie se redeschid teatrele şi instituţiile de cultură din Bucureşti, urmând a fi respectate reguli de distanţare socială.

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că organizarea spectacolelor în spaţii închise este momentan interzisă, iar primarul general nu poate emite un act administrativ contrar legilor în vigoare.

"Descurajăm astfel de iniţiative care riscă să pună în pericol viaţa şi sănătatea comunităţilor locale, fiind pasibile de sancţiuni contravenţionale sau penale", au transmis autorităţile, care fac apel la managerii instituţiilor de cultură să manifeste responsabilitate.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. La finante e un dusman al cetatenilor si firmelor romanesti.

    Cred că nu e cazul ca tocmai matale să pledezi pt religie....

    O faci numai electoral , iar popii pt bani.... 

    Cine vrea să se roage, să spuna o rugăciune , să se închine, poate să o faca oriunde

    Toti avem o icoana in casa 

    Firea, debitezi numai prostii ca de obicei. Nimic din ce afirmi nu are valoare, sunt doar vorbe goale. Si capul tau este gol. Nu ai valoare ca primar, esti incompetenta, nu ai facut nimic pentru Bucuresti pentru ca esti varza. Mai lasa-ne cu prosteala asta pesedista.

    1. Găbița Fii Rea :" vorbe goale, incompetență, nimic făcut, gol căpșor..?! Ba!, credincioasă e (vezi cât a muncit la catedrală), și e cea mai de valoare dintre toate femeile-primar general al României( cum bine s-a prezentat la TV) de până acum. În următorul mandat, așa cum a promis, vom admira scrumbiile de Dunăre și vapoarele în Piața Universității, venite pe Canalul navigabil Dunăre București. De asemeni va pune capăt vechii rușini a bucureștenilor de a i se spune urbei ^ Micul Paris ^. Doamna primar va declara capitala României *Marele Voluntari*. Deci, hai la vot în 2020 și 2024... tot cu Găbița, căci vom vedea și autostrăzi suspendate ( Visul lui Oprescu).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb