Galaţi: Investiţie de aproape 1,4 milioane lei în modernizarea unui teren degradat

Ana Felea
Ziarul BURSA #Companii / 6 iulie 2021

Galaţi: Investiţie de aproape 1,4 milioane lei în modernizarea unui teren degradat

Nou proiect de modernizare anunţat de Primăria Galaţi. Autorităţile pun la bătaie aproape 1,4 milioane de lei pentru reabilitarea şi refuncţionalizarea unui teren degradat pe care doresc să îl transforme într-o zonă atractivă şi potrivită pentru petrecerea timpului liber. Este vorba despre zona cunoscută sub denumirea de Valea Ţiglinei, care face legătura între Faleza Dunării şi cele mai populate cartiere ale Galaţiului.

Galaţi: Investiţie de aproape 1,4 milioane lei în modernizarea unui teren degradat

Primăria municipiului Galaţi informează că a fost lansat în licitaţie publică contractul privind serviciile de proiectare pentru reabilitarea şi refuncţionalizarea acestui teren. "Am demarat procedurile pentru modernizarea unei zone foarte cunoscute de gălăţeni şi care are un potenţial imens. Valea Ţiglinei face legătura între Faleza Dunării şi cele mai populate cartiere ale Galaţiului şi va fi amenajată pentru prima dată, urmând a se transforma într-un spaţiu de relaxare modern şi prietenos. Ne dorim ca această zonă să rămână una verde, pusă cu adevărat în valoare şi care să facă legătura cu celelalte proiecte mari pe care le-am început deja: modernizarea Falezei şi regenerarea urbană de la fosta uzină de apă," spune Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi.

Proiectul are în vedere refacerea şi integrarea în circuit a Parcului Cloşca, cu amenajarea peisagistică a întregului areal şi vizează în principal amenajarea spaţiilor verzi, parcuri tematice, grădini recreative, circuite distincte pentru biciclete, piste pentru alergare, trasee pentru role, poduri, zone de traversare, amfiteatre în aer liber, locuri de joacă pentru copii, zone de fitness şi zone destinate animalelor de companie. Totodată, se are în vedere consolidarea malurilor de pământ din zona bazei sportive Siderurgistul, identificarea de soluţii de captare şi valorizare cursului natural de apă din zonă şi crearea unui luciu de apă.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 16 august 2021, termenul pentru realizarea întregului proiect tehnic este de 8 luni calendaristice, iar valoarea serviciilor de proiectare este de 1.366.466,75 lei inclusiv TVA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb