Gândul lui Geoană

MAKE
Ziarul BURSA #Politică / 22 octombrie 2014

Gândul lui Geoană

De pe vârful muntelui, unde îşi are sălaşul înţeleptul PSD - l-am numit astfel pe senatorul Mircea Geoană - ne-a sosit un sfat plin de chibzuinţă: "Întâi să câştigăm alegerile pentru preşedinţia României şi abia apoi să vedem cine va fi succesorul lui Victor Ponta, la conducerea partidului şi cine vor fi miniştrii, căci nu este momentul, acum, să vă bateţi între voi!"

Iscusitul gânditor a reacţionat oportun la stenograma dialogului telefonic dintre Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova, în care primul îl asigura pe cel de al doilea că va fi succesor la conducerea PSD, după câştigarea preşedinţiei României de către Victor Ponta: "Boss, ai să fii preşedintele PSD!", i-a spus Hrebenciuc, măgulindu-l.

La astfel de nesăbuinţă, în care Hrebenciuc îi vinde lui Dan Şova blana ursului din pădure, cuminte, Mircea Geoană le-a atras atenţia că preşedinţia încă nu este câştigată şi că pentru acest scop trebuie concentrate toate forţele partidului.

De pe celălalt vârf de munte, însă a sosit ecoul vocii lui Ion Iliescu, celălalt guru aflat în plină meditaţie: "Prostănacule!", reverbera ecoul.

Şi avea dreptate.

Cu trei luni în urmă, senatorul PSD Mircea Geoană a făcut cunoscut presei un sondaj realizat de Mişcarea România Noastră (fundaţie înfiinţată de el însuşi, în primăvara anului 2012), sondaj care îl dă drept cel mai potrivit premier, după plecarea lui Ponta.

Geoană a crezut că Victor Ponta se referise la el când, atunci, a declarat că "viitorul premier este o persoană pro-europeană şi cu experienţă".

Geoană se uitase în jurul lui, în vârf de munte, şi nu văzuse pe nimeni altcineva care să mai fie "o persoană pro-europeană şi cu experienţă"; firesc s-a văzut premier.

Păcat că nu s-a consultat măcar cu Mihaela, dragostea lui, dar aceasta era plecată să agaţe fundiţe roz pentru Fundaţia Renaşterea lui Sarah Lauder, soţia lui Leonard Lauder, fratele mai normal al lui Ronald Lauder, fostul proprietar al reţelei de televiziune est- europene, MediaPro, din care făcea parte şi PRO TV, condus de Adrian Sârbu, năşit la căsătorie de Mircea şi Mihaela Geoană.

Între timp, însă Adrian Sârbu a divorţat, Victor Ponta îi cere să îşi plătească taxele, iar Mircea Geoană va rămâne pe un vârf de munte, naşul nimănui.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Premier nu ca postul ala e promis lui Tariceanu, da' poate seful PSD-ului...

    ..Pe un munte intr-o tara, foarte 'napoiata, 

    Sta un om cu ochii'nchisi, visand ce-l asteapta... 

    El e singur si nelipsit.... 

    De ciolan mereu lipit...

    Oare asta "negocia" inteligentul Geoana cu primarul care este, la intalnirea dupa care, la iesire, primarul care este a avut iesirea "la nervi"?. Vedeti cum speculeaza inteligentul, influenta influentului?. 

    1. Bravo!

      Initial, am pornit de la "Nebunul" lui Phoenix, ulterior, insa, povestea nu se mai potrivea. 

      Daca tot sta singur muc/cuc are timp sa mediteze. Ii recomand calduros sa inceapa cu simpla conjugare a verbului " a beli ", la viitor, pentru ca prezentu-i apartine lui Hrebe.

    Extraordinar, ia uitati-va ce fata, ce privire; nu-i asa ca seamana leit cu ministreasa de la finante? 

    1. O fi taica-su... Poate a conceput-o cand benchetuia pe la Washington... Cu femeia de serviciu de la FED.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb